Σάββατο, 01 Φεβρουάριος 2014 15:08

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Δύσκολη έξοδος αύριο στη Βάρδα

Γράφτηκε από τον

Με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι ξεκινά αύριο Κυριακή ο β' γύρος της Γ' εθνικής για την "Μαύρη Θύελλα". Η Μεσσηνιακή ομάδα θα πάει στην Ηλεία όπου θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟ Βάρδας, από τον οποίο είχε χάσει με 1-0 στο ματς του πρώτου γύρου στην Καλαμάτα!


Η ομάδα της Ηλείας είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έχει ισχυρή έδρα και μεγάλο κίνητρο αφού βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.
Οι Μεσσήνιοι λοιπόν έχουν μπροστά τους ένα από τα πιο επικίνδυνα ματς του β' γύρου, ωστόσο η εξέλιξη του αγώνα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την δική τους απόδοση. Οι «μελανόλευκοι» έχουν καλή ψυχολογία, προέρχονται από νίκες και φυσικά η μείωση της βαθμολογικής διαφοράς από την κορυφή στους τρεις βαθμούς έχει δημιουργήσει αισιοδοξία για τον τίτλο.
Αγωνιστικά, η χθεσινή προπόνηση έγινε στο δημοτικό γήπεδο Σπερχογείας "Πέτρος Γεωργανάς", με τον Γκόφα να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στον τιμωρημένο Τσιμικλή και τον τραυματία Σκαρλάτο. Αντίθετα, επανέρχεται ο Καλαντζής που εξέτισε την ποινή του, ενώ στην διάθεση του Γκόφα θα είναι τόσο ο Μπόρις Οντσβόνγκ που επέστρεψε στις προπονήσεις, όσο και ο νεοαποκτηθέντας Νίκος Σκόνδρας του οποίου το δελτίο εκδόθηκε χθες. Το πιθανότερο είναι να συμπεριληφθούν και οι δύο τελευταίοι στην αποστολή, δύσκολα όμως θα είναι στο αρχικό σχήμα.

«Δύσκολο ματς αλλά
πάμε για τη νίκη…»

Μετά την χθεσινή προπόνηση έκαναν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδαςο Μίλτος Γκόφας και ο Νίκος Λιόλιος.
Ο Γκόφας τόνισε:«Από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια είναι αυτό της Κυριακής στη Βάρδα. Ολα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα έχουν τη δική τους σημασία. Είμαστε έτοιμοι για αυτό τον αγώνα και θα πάμε να πάρουμε τη νίκη».
Ο Λιόλιος από την πλευρά του σημείωσε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως και όλα τα άλλα. Είμαστε υποχρεωμένοι να τα βλέπουμε ξεχωριστά και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Αναβλήθηκε η εκδρομή

Να θυμίσουμε ότι η οργανωμένη εκδρομή των φιλάθλων της Καλαμάτας στη Βάρδα αναβλήθηκε, μετά το "στοπ" της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Ηλείας, η οποία φοβάται επεισόδια.
Πάντως πρέπει να τονίσουμε, πως εντελώς αντίθετη άποψη έχουν οι παράγοντες του ΠΑΟ Βάρδας, οι οποίοι ξεκαθάρισαν πως δεν συμφωνούν με την άποψη της Αστυνομίας και πως θέλουν τους φιλάθλους της Καλαμάτας στο γήπεδο. Τέλος, να τονίσουμε πως, παρά το απαγορευτικό, αρκετοί φίλοι της Καλαμάτας προγραμματίζουν να πάνε με τα αυτοκίνητα τους στο γήπεδο.

Σφυρίζει ο Ανούσος

Το ματς της Κυριακής στην Βάρδα θα διαιτητεύσει ο Ανούσος από την Λακωνία με βοηθούς τον Σταματάκο και την Παυλερού, επίσης από την Λακωνία. Ο Πάνου από την Αιτολωακαρνανία θα είναι παρατηρητής του αγώνα.