Πέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2019 11:43

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ο δρόμος για τον τίτλο

Γράφτηκε από τον

Οι δύο συνεχόμενες ισοπαλίες της Καλαμάτας με Καταστάρι και Μανδραϊκό έδωσαν το δικαίωμα στον Ασπρόπυργο να την πλησιάσει στην βαθμολογία και να βάλει... φωτιά στη μάχη για τον τίτλο στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Το ξεκάθαρο προβάδισμα των 6 βαθμών που είχε πριν δύο εβδομάδες η Μεσσηνιακή ομάδα μετατράπηκε στο εύθραυστο +2 για την Μεσσηνιακή ομάδα. Οπως γίνεται αντιληπτό υ υπόθεση τίτλος δυσκόλεψε για τους Μεσσήνιους που πάντως έχουν ακόμη τον πρώτο λόγο όσον αφορά την κορυφή του ομίλου και την απευθείας άνοδο.

Απομένουν έξι αγωνιστικές όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής Ασπρόπυργος – Καλαμάτας την 24η αγωνιστική. Εκεί όπου με τα σημερινά δεδομένα και η ισοπαλία θα είναι αρκετή για να διατηρήσει στην κορυφή τη Μεσσηνιακή ομάδα. Οσον αφορά το ενδεχόμενο ισοβαθμίας, θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα είχε επικρατήσει με 1-0 στον α’ γύρο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Η συνέχεια περιλαμβάνει 3 εντός και 3 εκτός έδρας παιχνίδια και για τις δύο ομάδες.

Η Καλαμάτα μέχρι το ντέρμπι κορυφής θα παίξει εντός με Πάμισο και ΑΟ Υπάτου και ενδιάμεσα εκτός με Αμβρυσσέα Διστόμου.

Ο Ασπρόπυργος την Κυριακή θα παίξει εντός με Αμβρυσσέα όμως ακολουθούν δύο εκτός έδρας ματς με ΑΟ Υπάτου και Ερμιονίδα. Οσον αφορά τις δυο αγωνιστικές που μένουν μετά το ντέρμπι κορυφής, η Καλαμάτα θα παίξει εκτός με την Ερμιονίδα και θα κλείσει το πρωτάθλημα εντός με Παναρκαδικό. Ο Ασπρόπυργος την προτελευταία αγωνιστική θα παίξει εκτός με Παναρκαδικό και την τελευταία εντός με Λέρνα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (50 βαθμοί)

21η: Καλαμάτα – Πάμισος

22η: Αμβρυσσέας – Καλαμάτα

23η: Καλαμάτα – ΑΟ Υπάτου

24η: Ασπρόπυργος – Καλαμάτα

25η: Ερμιονίδα – Καλαμάτας

26η: Καλαμάτα – Παναρκαδικό

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (48 βαθμοί)

21η: Ασπρόπυργος - Αμβρυσσέας

22η: ΑΟ Υπάτου - Ασπρόπυργος

23η: Ερμιονίδα – Ασπρόπυργος

24η: Ασπρόπυργος – Καλαμάτα

25η: Παναρκαδικός - Ασπρόπυργος

26η: Ασπρόπυργος - Λέρνα

Ξεκίνησε προετοιμασία

 Η Καλαμάτα χθες ξεκίνησε την προετοιμασία της για το παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής (3 μ.μ. γήπεδο Μεσσηνιακού) με τον Πάμισο. Εκτός μάχης είναι σίγουρα οι Μαστραντωνάκης, Ζαχαρόπουλος και αμφίβολη η συμμετοχή του Ψάνη.

Από εκεί και πέρα το Σάββατο 2 Μαρτίου, στις 9 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός της ομάδας της Καλαμάτας στο ξενοδοχείο Horizon Βlu. Προσκλήσεις διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας, στο γήπεδο Μεσσηνιακού. Τηλέφωνα επικοινωνίας 694 165 6594, 27210 98999.