Πέμπτη, 28 Μάρτιος 2019 11:32

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στις 4 μ.μ. η σέντρα με Ασπρόπυργο

Γράφτηκε από τον

 

Στο ρυθμό του Κυριακάτικο μεγάλου ντέρμπι με τον Ασπρόπυργο κινούνται στην “Μαύρη Θύελλα”.

Ενα ματς που τελικά θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. με την ΕΠΟ να διαφοροποιεί χθες το πρόγραμμα των αγώνων. Ετσι ενώ αρχικά οι αγώνες είχαν προγραμματιστεί για τις 3 μ.μ., με δεδομένο ότι την Κυριακή αλλάζει η ώρα, η διοργανώτρια αρχή πήγε την έναρξη των αγώνων μια ώρα αργότερα.

Θυμίζουμε ότι για την Μεσσηνιακή ομάδα, αλλά και για τον Ασπρόπυργο, η Κυριακάτικη αναμέτρηση αποτελεί “το ματς της χρονιάς”. Η Καλαμάτα είναι στο +2 από τον Ασπρόπυργο και ακόμη και με ισοπαλία θα μείνει στην κορυφή και θα έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο και την απευθείας άνοδο, μιας και μετά το ντέρμπι θα απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές.

Αγωνιστικά προβλήματα

Αγωνιστικά, οι Αλιατίδης, Τάμπας που δεν έπαιξαν την Κυριακή λόγω τραυματισμών και οι Ψάνης, Μάρκοβιτς και Μίνγκας που χτύπησαν στο ματς με τον ΑΟ Υπάτου, αποτελούν τα προβλήματα της Καλαμάτας εν όψει ντέρμπι. Ετσι ο Γιάννης Χριστόπουλος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει ποιοι από αυτούς θα είναι έτοιμοι να δώσουν το παρών στο μεγάλο ματς της Κυριακής.

Η Μεσσηνιακή αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο για την Αττική, όπου θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο στην Ελευσίνα.

Εκδρομή και δωρεάν λεωφορεία

Ο κόσμος της Μεσσηνιακής ομάδας ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρών στον αγώνα της Κυριακής και χθες βγήκε και σχετική ανακοίνωση για την Κυριακάτικο εκδρομή: “Διοργανώνουμε εκδρομή την Κυριακή 31-3 στον Ασπρόπυργο για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα. Θα διατεθούν δωρεάν λεωφορεία για τους φιλάθλους της “Μαύρης Θύελλας”. Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το γήπεδο του Μεσσηνιακού στις 10.30 π.μ. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο τηλέφωνο 6937037983 (Νίκος). Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή γιατί υπάρχει μεγάλη ζήτηση και ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Ολοι δίπλα στην “Μαύρη Θύελλα”.