Δευτέρα, 20 Μάιος 2019 19:05

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 2-2: Χορταστική ισοπαλία σε αδιάφορο βαθμολογικά ματς (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 2-2: Χορταστική ισοπαλία σε αδιάφορο βαθμολογικά ματς (φωτό)

 

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το χθεσινό παιχνίδι στο “Π. Γεωργανάς” μεταξύ της Σπερχογείας και της Ανδρούσας.

Ενα παιχνίδι που καμιά ομάδα δεν είχε κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, παρά μόνο το καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία της Α’ τοπικής. Οι “Ταύροι” προηγήθηκαν με 2-0 και είχαν δοκάρι και για τρίτο γκολ, όμως η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή έκανε αντεπίθεση στο τελευταίο τέταρτο και κατάφερε να ισοφαρίσει. Με αυτή την ισοπαλία κατέκτησε την 8η θέση στη βαθμολογία, ενώ η Σπερχογεία με δύο βαθμούς λιγότερους τερμάτισε 10η στον βαθμολογικό πίνακα.

Προηγήθηκε 2-0 με

Κωστόπουλο, Κουτσουρόπουλο

Στο 43’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Κοτσιλιέρης έδωσε στον Κουτσουρόπουλο που σέντραρε και ο Κωστόπουλος από κοντά με το στήθος έκανε το 1-0. Η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και η υπεροχή της μετουσιώθηκε σε δεύτερο γκολ στο 63’... Ο Παπαγιαννόπουλος έδωσε στον Δημητρίου που έκανε τη σέντρα και ο Κουτσουρόπουλος με πλασέ έγραψε το 2-0. Μάλιστα στο 66’ η Σπερχογεία έχασε μεγάλη ευκαιρία και για τρίτο γκολ όταν ο Κωστόπουλος με πλασέ από κοντά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Ισοφάρισε στο

τελευταίο 15λεπτο

Η Ανδρούσα ανέβασε την απόδοσή της στο τελευταίο 20λεπτο και έφερε το ματς στα ίσα. Αρχικά στο 75’ ο Α. Καλογερόπουλος με σουτ εκτός περιοχής μείωσε σε 2-1. Στο 85’ ο Θεοδοσόπουλος επιχείρησε τη σέντρα προς τον Κακογιάννη που πλάσαρε, η μπάλα χτύπησε και στον γκολκίπερ Παπανικολό και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 2-2.

Το ματς σφύριξε ο Κομπιλίρης, με βοηθούς τον Η. Ρηγόπουλο και την Δ. Ρηγοπούλου.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Παπανικολός, Δημητρίου, Κουμπανάκης, Δικαίος, Παπαγιαννόπουλος, Ηρ. Καραχάλιος, Φιλίππου, Κοτσιλιέρης, Οικονομόπουλος (85’ Τζεφερεμιναίος), Κωστόπουλος (70’ Γιακουμής), Κουτσουρόπουλος (85’ Μπάκας).

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Ιμεράσι, Γ. Καλογερόπουλος, Διαμαντής, Κακογιάννης, Τριανταφυλλίδης, Τσώνης, Α. Καλογερόπουλος, Θεοδοσόπουλος, Χαρμπίλας (5’ λ. τρ. Κουρέτας), Αναγνωστόπουλος.