Δευτέρα, 10 Ιούνιος 2019 18:47

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Παρουσία αρκετών φίλων η πρώτη γενική συνέλευση

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Παρουσία αρκετών φίλων η πρώτη γενική συνέλευση

 

Μεγάλη συμμετοχή είχε η Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Ανάληψης το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία του, στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης.

Στη διάρκεια της συνέλευσης παραβρέθηκε σύσσωμη η απερχόμενη διοίκηση, αλλά και αρκετά νέα πρόσωπα, που ήθελαν να συμμετάσχουν ενεργά με τα κοινά της ομάδας. Υπήρχαν και άλλα άτομα που δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών, τα οποία είχαν εκφράσει την επιθυμία τους, στους ανθρώπους της απερχόμενης διοίκησης να βοηθήσουν την ομάδα ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ερχόμενης ποδοσφαιρικής σεζόν.

Στόχος είναι να εκλεγεί ένα ισχυρό συμβούλιο το οποίο θα απαρτίζεται από πολλά μέλη και όλοι θα φροντίσουν να έχει καλή πορεία η ομάδα.

Στη διάρκεια της συνέλευσης έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης, οι οποίοι και εγκρίθηκαν. Στη συνέχεια αποφασίστηκε να γίνει νέα συνέλευση ώστε να εκλεγεί το καινούργιο διοικητικό συμβούλιο. Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει η ακριβής ημέρα και ώρα διεξαγωγής, παρά μόνο ο τόπος, που είναι στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Μεσσήνης.

Να σημειωθεί ότι με αφορμή την άνοδο των δύο ομάδων μπάσκετ της Μεσσήνης, του Α.Ο.Μ. και του Πάμισου στη Β’ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, η διοίκηση του Ολυμπιακού Ανάληψης εξέφρασε τα συγχαρητήρια της στις διοικήσεις των δύο σωματείων.

Στη Γ.Σ. από την απερχόμενη διοίκηση έδωσαν το παρών ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Καψαλόποδας και τα μέλη Διονύσης Φαρμάκης, Παναγιώτης Καρύγιαννης, Βασίλης Λαζαράκης, Ιωσήφ Παμπουκτσίδης, Ανδρέας Χατζηγιαννόπουλος, Αριστείδης Θωμόπουλος, Μιχάλης Παναγιωτόπουλος, Σωτήρης Κουτσοπέτρος και τα νέα πρόσωπα ήταν οι Παναγιώτης Ξυνός, Συμεών Αργιανάς, Σπύρος Καψαλόποδας, Κωνσταντίνος Ντόκος, Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος, Γιάννης Χριστοφιλόπουλος, Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος και Δημήτρης Δουρούμης.