Τετάρτη, 10 Ιούλιος 2019 18:45

Παναθηναϊκός: Σπουδαίο φιλικό με Άγιαξ στο Άμστερνταμ!

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός: Σπουδαίο φιλικό με Άγιαξ στο Άμστερνταμ!

Στις 22 Ιουλίου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό του τεστ επί ολλανδικού εδάφους!

Την δυνατότητα να τεστάρει τις δυνάμεις του απέναντι στην περυσινή ευχάριστη έκπληξη του Τσάμπιονς Λιγκ, θα έχει αυτό το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, το τριφύλλι στις 22 Ιουλίου θα τεθεί αντιμέτωπο με τον νταμπλούχο Ολλανδίας, Άγιαξ!

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

᾽᾽Μία από τις κορυφαίες ομάδες της ευρωπαϊκής ηπείρου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, μία σταθερή υπερδύναμη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ένας σύλλογος πρότυπο λειτουργίας, ο Άγιαξ, θα είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού σε φιλικό που θα γίνει στις 22 Ιουλίου στο Ολυμπιακό στάδιο του Άμστερνταμ.

O 34 φορές πρωταθλητής Ολλανδίας, κάτοχος 4 τροπαίων Champions League/ Πρωταθλητριών, 2 Ευρωπαϊκών Σούπερ Καπ, 1 Κυπέλλου Κυπελλούχων και 1 Κυπέλλου UEFA θα φιλοξενήσει στην έδρα του το Τριφύλλι, σ’ ένα γήπεδο που οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες στις 24 Νοεμβρίου 2016 στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League, αγώνας που βρήκε νικήτρια την ολλανδική ομάδα με σκορ 2-0.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Άγιαξ εντυπωσίασε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους με την εικόνα του στους αγώνες του Champions League, όπου βρέθηκε κυριολεκτικά μερικά δευτερόλεπτα από τη συμμετοχή στον τελικό της διοργάνωσης (αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Τότεναμ με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων). Παράλληλα η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ κατέκτησε το νταμπλ στην Ολλανδία᾽᾽.\

Πηγή: gazzetta.gr