Πέμπτη, 11 Ιούλιος 2019 11:42

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Παρελθόν πέντε παίκτες!

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Παρελθόν πέντε παίκτες!

 

Τη λύση της συνεργασίας με πέντε παίκτες ανακοίνωσε η Καλαμάτα, η οποία θα παρουσιαστεί με τελείως διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ο στόχος όμως παραμένει ο ίδιος και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Football League.

Συγκεκριμένα παρελθόν αποτελούν οι Βασίλης Αθανασόπουλος, Αγγελος Μπίζος, Χρήστος Μίνγκας, Αντώνης Φουάσης και Γιάννης Τσόπελας. Το πρώτο “διαζύγιο” ήταν με το Γιάννη Τσόπελα την Τρίτη το βράδυ και ακολούθησε το μεσημέρι της Τετάρτης η ανακοίνωση για τους υπόλοιπους τέσσερις παίκτες.

Ο Π.Σ. ‘’ Η Καλαμάτα ‘’ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Αθανασόπουλο, Άγγελο Μπίζο, Χρήστο Μίνγκα και Αντώνη Φουάση. Η ομάδα μας τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους εύχεται καλή τύχη στην καριέρα τους”, ανέφερε η ανακοίνωση της Καλαμάτας. Οσο για το Γιάννη Τσόπελα, η ανακοίνωση έχει ως εξής: Ο Π.Σ.” Η Καλαμάτα” και ιδιαίτερα η νέα διοίκηση της ομάδας μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον πρώην πλέον ποδοσφαιριστή της και συντοπίτη μας Γιάννη Τσόπελα για την προσφορά του στην ομάδα. Ιδιαίτερα η άψογη στάση και η συμπεριφορά του μετά την αποχώρησή του εκφράστηκε με μια ανάρτηση στα social media που αποδεικνύει τον άψογο χαρακτήρα του και την αγάπη που τρέφει για την Μαύρη Θύελλα. Γιάννη σε ευχαριστούμε γι ’αυτά που πρόσφερες και επειδή η ζωή στο ποδόσφαιρο εκφράζεται με κύκλους ελπίζουμε να ξανασυναντηθούμε οδηγώντας την Καλαμάτα εκεί που πραγματικά της αξίζει”.

Από την πλευρά του ο Τσόπελας ευχαρίστησε θερμά για τη συνεργασία και στον επίλογο της δήλωσής του τόνισε ότι: “Θα ήθελα να πω στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας πως επειδή μου παρουσίασαν το πλάνο τους αν όντως κάνουν πράξη αυτά που μου είπαν στην ομάδα θα είναι αδύνατον ακόμα και ο Θεός, να την σταματήσουν να φθάσει εκεί που της αξίζει. Εις το επανιδείν”.

Ο Τσόπελας αγωνιζόταν κυρίως ως δεξί μπακ, ενώ στην αμυντική γραμμή προσέφερε και ο Μπίζος. Ο Φουάσης κάλυπτε την αριστερή πλευρά, κυρίως μεσοεπιθετικά.

Ο Μίνγκας είχε ρόλο πίσω από τον επιθετικό ή στις πτέρυγες και ο Αθανασόπουλος στην κορυφή της επίθεσης.

Ενδιαφέρον για Αλεξόπουλο, ανανεώνει ο Ζαχαρόπουλος

Τα κενά των παραπάνω θα καλυφθούν άμεσα και ήδη υπάρχουν προφορικές συμφωνίες με παίκτες που θα ανακοινωθούν εφόσον πέσουν και οι υπογραφές.

Ενας από τους παίκτες που ενδέχεται να φορέσουν τη φανέλα της “Μαύρης Θύελλας” είναι ο επιθετικός του Απόλλωνα Βαγγέλης Αλεξόπουλος.

Στο μέτωπο των ανανεώσεων, ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν και τη νέα χρονιά κάτοικος Καλαμάτας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η “Μαύρη Θύελλα” θα έχει σύντομα νέα γραφεία σε κεντρικό σημείο της πόλης.