Δευτέρα, 22 Ιούλιος 2019 14:45

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα η Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα η Κυπαρισσία

Τρεις ακόμα μεταγραφές πρώτης γραμμής έκανε η Κυπαρισσία ώστε να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Ο λόγος για τους Θοδωρή Ντουγέρογλου, Νίκο Κόλλια και Διονύση Τζανέτο. Οι δύο πρώτοι έχουν φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα του ΑΟΚ, γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα και δεν θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής. Ο Τζανέτος έρχεται για πρώτη φορά στην τριφυλιακή ομάδα και η προσθήκη του δίνει ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από την Κόρινθο 2006 και είναι ένας παίκτης με έφεση στο σκοράρισμα. Το ίδιο και ο Κόλλιας που ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της Εράνης, η οποία τερμάτισε φέτος στη δεύτερη θέση της Α' τοπικής. Ο Κόλλιας δυναμώνει αισθητά τη γραμμή κρούσης και είναι ένας επιθετικός τον οποίο γνωρίζουν και περιμένουν πολλά στην Κυπαρισσία.

Ο Ντουγέρογλου υπερασπίστηκε φέτος την εστία του Τσικλητήρα Πύλου, που επίσης είχε καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Ο Φιλιατρινός τερματοφύλακας, όπως και ο Κόλλιας, ήταν από τους πρωταγωνιστές τη σεζόν που ο ΑΟΚ κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα (πήγε σε μπαράζ και έχασε την άνοδο από Σπάρτη) και επιστρέφει μετά από 3 χρόνια.

Η παρουσία του εμπνέει σιγουριά κάτω από τα γκολπόστ για το φιλόδοξο σύλλογο που ως γνωστόν έχει εντάξει στο δυνάμικό της και δύο Ηλειους ποδοσφαιριστές, που αναμένεται να κάνουν τη διαφορά. Τον μεσοαμυντικό Παναγιώτη Μπουτσικάκη από τον Πανηλειακό και τον επιθετικό Δημήτρη Μπάρκα από τον Αλφειό Επιταλίου.

Η μεταγραφική ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ, αφού η Κυπαρισσία έχει έρθει σε συμφωνία με έμπειρο μεσοεπιθετικό που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες προσθήκες. Ο Παναγιώτης Παναγόπουλος που συνεχίζει στον πάγκο θα έχει έτσι στα χέρια του ένα ποιοτικό ρόστερ με σκοπό να επαναφέρει το σύλλογο στο δρόμο των επιτυχιών.