Τετάρτη, 05 Μάρτιος 2014 19:38

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Το Σάββατο το ματς με Σπερχογεία λόγω του ντέρμπι της Γ' εθνικής

Γράφτηκε από τον

Το ματς της Σπερχογείας με τον Εθνικό Μελιγαλά είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή στις 3.30 μ.μ. στο γήπεδο «Π. Γεωργανάς», ωστόσο σήμερα προέκυψε αλλαγή στο πρόγραμμα και το ματς θα γίνει τελικά το Σάββατο, στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα.
Αιτία της αλλαγής είναι ότι την Κυριακή υπάρχει το Μεσσηνιακό ντέρμπι της Γ' εθνικής ανάμεσα στην Καλαμάτα και τον Μεσσηνιακό.

Οι άνθρωποι των δύο ομάδων συμφώνησαν λοιπόν να κάνουν την προηγούμενη μέρα το παιχνίδι ώστε να μην γίνει την ίδια ώρα με το ντέρμπι της Γ' εθνικής.
Οι προπονητές δύο ομάδων, Αντώνης Μαυρέας και Τάσος Χατζηαγγελής ήταν αυτοί που σκέφτηκαν την αλλαγή και φυσικά οι διοικήσεις των δύο ομάδων συμφώνησαν απόλυτα. Έτσι έγινε η σχετική εισήγηση στην ΕΠΣΜ, η οποία δεν είναι κανένα πρόβλημα να ορίσει το ματς το Σάββατο, αφού συμφωνούσαν και οι δύο ομάδες.
Ο προπονητής του Εθνικού Αντώνης Μαυρέας σχολίασε σχετικά: «Θεωρώ ότι ήταν υποχρέωση μας να το κάνουμε. Παίζουν οι δύο ομάδες που εκπροσωπεύουν το Νομό στην Γ' εθνική και καλό είναι να μην γίνονται άλλα ματς την ίδια ώρα.

Δύο προβλήματα

Αγωνιστικά, ο Εθνικός συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς με την Σπερχογεία. Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία το οποίο διαθέτει πλαστικό τάπητα, ανάλογο με αυτόν που θα διαθέτει και το γήπεδο της Σπερχογείας.
Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι δύο για τον Εθνικό. Ο Ντούζια βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Επιπλέον, ο Κανελλόπουλος έχει ίωση.
Ο Μαυρέας επισήμανε στους παίκτες του ότι θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην Σπερχογεία και τους επισήμανε ότι στο σημείο που έχει φτάσει το πρωτάθλημα απαιτείται μεγάλη προσοχή και προσπάθεια από όλους για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.