Τετάρτη, 05 Μάρτιος 2014 19:43

ΕΡΑΝΗ: Για νίκη με Ομόνοια, με το μυαλό στον τελικό

Γράφτηκε από τον

Εν μέσω ευχάριστου κλίματος συνεχίζεται η προετοιμασία της Εράνης για το Σαββατιάτικο ματς με την Ομόνοια στην Καλαμάτα. Η Φιλιατρινή ομάδα θα προσπαθήσει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και  να πάρει μία ακόμη εκτός έδρας νίκη, έχοντας συνάμα στο μυαλό της και τον τελικό του κυπέλλου που ακολουθεί με την Κυπαρισσία την ερχόμενη Τετάρτη.

Αυτός άλλωστε είναι ο μεγάλος στόχος της σεζόν, η κατάκτηση ενός ακόμη κυπέλλου και το ζητούμενο είναι να μην υπάρξουν τραυματισμοί ή τιμωρίες στο παιχνίδι με την Ομόνοια.
Η ομάδα του Μιχάλη Ζάγκου βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και θέλει να διατηρηθεί σε καλό επίπεδο εν όψει του τελικού. Φυσικά αυτό που προέχει είναι ο αγώνας με την Ομόνοια, με τους "πράσινους" να επισημαίνουν πως βλέπουν με το ίδιο μάτι όλα τα παιχνίδια και στόχος τους είναι η νίκη.
Η προετοιμασία της Εράνης θα ολοκληρωθεί αύριο με την τελευταία προπόνηση, με τον Μπεγλεκτσή να εκτίει την τέταρτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του (επιστρέφει στον τελικό του κυπέλλου). Επίσης ο Αναστασόπουλος κάνει θεραπείες λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Κ.Ηλ.