Πέμπτη, 06 Μάρτιος 2014 09:53

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Μειώθηκαν τα προβλήματα εν όψει Καλαμάτας…

Γράφτηκε από τον

Μειώνονται σε μεγάλο βαθμό τα αγωνιστικά προβλήματα στον Μεσσηνιακό καθώς οι Πετρόγιαννης, Πουλάκος και Κουκούτσης συμμετείχαν κανονικά στην χθεσινή προπόνηση, έδειξαν ότι έχουν ξεπεράσει απόλυτα τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους Δημήτρη Τσάκωνα για το τοπικό ντέρμπι της Κυριακής με την Καλαμάτα (3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο).


Το μοναδικό πρόβλημα λοιπόν έχει να κάνει με τον Βαγγέλη Τσουκάλη ο οποίος ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα και προς το παρών η συμμετοχή του στο Κυριακάτικο παιχνίδι είναι αμφίβολη. Από εκεί και πέρα, η χθεσινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο «Στ. Παπαδόπουλος», όπου θα γίνει και η σημερινή.
Στο Μεσσηνιακό γνωρίζουν ότι βρίσκονται πλέον σε δύσκολη βαθμολογική θέση καθώς είναι μόλις δύο βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι «πράσινοι» πλήρωσαν τις βαθμολογικές απώλειες που είχαν στο γήπεδο τους και πλέον καλούνται να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί (Καλαμάτα εκτός, Ερμιονίδα εντός, Καραϊσκάκης εκτός, Κόρινθος εκτός, τα τέσσερα προσεχή ματς!) και να ανακάμψουν βαθμολογικά. Η θετική εμφάνιση στο προηγούμενο ματς με την Βάρδα (έστω και αν δεν έφερε τη νίκη) δημιουργεί την αισιοδοξία ότι η ομάδα θα καταφέρει να δείξει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο στην συνέχεια και να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής στην Γ' εθνική.