Κυριακή, 09 Μάρτιος 2014 20:52

Με Κ. Φέστα και… Νιάρχο ο Αστέρας Αρφαρών 1-0 την πρωτοπόρο Κυπαρισσία!

Γράφτηκε από τον

Τη σημαντικότερη νίκη της σεζόν πήρε ο Αστέρας Αρφαρών επί της Κυπαρισσίας με 1-0, χάρις σε ένα γκολ του Κώστα Φέστα στο 78'.


Μια νίκη που έδωσε αέρα τριών βαθμών στην ομάδα του Τάκη Βούτσα στη μάχη της παραμονής και από την άλλη ψαλίδισε τη διαφορά της Κυπαρισσίας από τον δεύτερο Πάμισο.
Φαίνεται πως ο Αστέρας έχει βρει το… κουμπί της Κυπαρισσίας μιας και στον πρώτο γύρο είχε αποσπάσει ισοπαλία 2-2 στην Τριφυλιακή πόλη!
Ο αγώνας έγινε παρουσία 300 και πλέον φίλων και των δύο ομάδων, ενώ αρκετοί ήταν και οι φίλαθλοι από τη Μεσσήνη.
Ο ΑΟΚ υπέστη την τρίτη ήττα του στο πρωτάθλημα, πληρώνοντας την αστοχία του μιας και έχασε αρκετές καλές ευκαιρίες.

Κατέβασε τα ρολά ο Νιάρχος

Οι γηπεδούχοι είχαν στηθεί καλά αμυντικά και είχαν σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα τους Γιώργο Νιάρχο που έκανε πολλές σπουδαίες αποκρούσεις.
Στο 5' στη σέντρα του Μητρόπουλου ο Μανδραπήλιας δεν βρήκε για λίγο την μπάλα. Στο 15' ο Στρέπι φάτσα με τον Νιάρχο νικήθηκε στο τετ α τετ.
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Λυδιώτης δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή όμως ο Νιάρχος ήταν και πάλι σε ετοιμότητα.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να είναι στην επίθεση και τους Αρφαραίους να κλείνουν τουςδιαδρόμους.

Στο 78' το
"χρυσό" γκολ

Μάλιστα στο 78' μετά από εκτέλεση πλάγιου άουτ ο Κ. Φέστας με λόμπα έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Μπίζου
για το 1-0. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Παναγιώτη Παναγόπουλου βγήκε μαζικά μπροστά και έχασε τρεις καλές ευκαιρίες.
Στο 82' το σουτ του Παναγόπουλου έδιωξε ο Νιάρχος, ενώ έκανε το ίδιο σε νέο σουτ του Μιτρόφ στο 85'.
Στο 90' ο Στρέπι βρέθηκε σε επίκαιρη θέση όμως το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Νιάρχος.
Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Κασκάνη και Ι. Γιαννέτσο.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Νιάρχος, Στ. Φέστας, Μπούρας, Χαραλαμπόπουλος, Κουρνέτας (60' Τσιλίκος), Γιαννακόπουλος, Κάρτσωνας (72' Ψωμάρας), Ταχταμπάς, Σακκάς (85' Λυμπιώτης), Γιανακούντζος, Κ. Φέστας.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Παναγόπουλος, Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Μανδραπήλιας (72' Δαλαβούρας), Ντιόπ, Στρέπι, Μιτρόφ, Μητρόπουλος.