Δευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2019 14:05

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-1: “Καθάρισε” από το πρώτο με Κόλλια και Σούπουλι

Γράφτηκε από τον

 

Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής η Κυπαρισσία που επικράτησε με 3-1 του Τέλλου Αγρα.

Ο ΑΟΚ ήταν φανερά ανώτερος ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα που σημείωσε και τα τρία γκολ του και έφτασε στο πρώτο τρίποντο.

Από την άλλη ο Τέλλος Αγρας με πολλούς νεαρούς στη σύνθεση του, φάνηκε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε προς το φινάλε το γκολ της τιμής μετά από ωραία ενέργεια του Καυκή.

Η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 4’ άνοιξε το σκορ όταν μετά από σέντρα του Σούπουλι ο Κόλλιας πετάχτηκε και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 18’ έγινε το 2-0 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σούπουλι και κεφαλιά του Κόλλια. Η Κυπαρισσία είχε καλές στιγμές με τους Μπάρκα και Τζανέτο και στο 41’ έφτασε σε τρίτο τέρμα...

Ο Κόλλιας με διαγώνια πάσα τροφοδότησε τον Σούπουλι που πέρασε και τον Μπροκάκη και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 3-0, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ.

Ο Αγρας στο πρώτο μέρος είχε καλές στιγμές με τους Αλεξανδρόπουλο και Μαρκόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “κυανόλευκοι” έριξαν ρυθμούς και έδωσαν χώρο στον Τέλλο Αγρα.

Στο 65’ ο Μπάρκας βρέθηκε τετ α τετ όμως νικήθηκε από τον Μπροκάκη.

Η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη πέτυχε το γκολ της τιμής στο 81’ με τον Καυκή να κάνει ωραία ενέργεια και να σεντράρει και τον Μπουτσικάκη να στέλνει άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Διαιτητής ήταν ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Σταυρόπουλο και Μπασιλάρη.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγέρογλου, Βασίλεφ, Μιτρόφ, Μπουτσικάκης, Καμαρινός, Ανδρουτσής, Σπυρόπουλος, Μπάρκας (78’ λ. τρ. Δημητρακάκης), Κόλλιας, Σούπουλι, Τζανέτος (88’ Καραβούλιας).

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Μπροκάκης, Γεωργακόπουλος, Γεωργόπουλος, Τάρλεφ (60’Βελισσάρης), Τιερί, Ακασού, Μπολούν, Μαραβέλας, Λακριντής, Αλεξανδρόπουλος, Μαρκόπουλος (46’ Καυκής).