Κυριακή, 24 Νοέμβριος 2019 11:56

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ωρα... νίκης με Ασπρόπυργο

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ωρα... νίκης με Ασπρόπυργο


Οχτώ σχεδόν μήνες μετά το... εφιαλτικό 5-0 στον Ασπρόπυργο, η “Μαύρη Θύελλα” θα ανταμώσει ξανά σήμερα με την ομάδα της Δυτικής Αττικής, αυτή τη φορά στο Δημοτικό Στάδιο (3 μ.μ.) για το πρωτάθλημα της Football League.


Η Καλαμάτα με τον Σάκη Θεοδοσιάδη πλέον στον πάγκο, θέλει να κάνει μια νέα αρχή, ώστε να ανέβει τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά ύστερα από τις τέσσερις διαδοχικές ήττες από Διαγόρα, Ολυμπιακό Βόλου, Τρίγλια και Καβάλα. Η τελευταία είχε ως συνέπεια να λυθεί η συνεργασία με το Βασίλη Βούζα και να ξεκινήσει αυτή με τον πρώην τεχνικό της Βέροιας. Ο Σ. Θεοδοσιάδης θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο και ευελπιστεί να το συνδυάσει με νίκη, που είναι απαραίτητη. Τελευταία φορά που πανηγύρισε στο πρωτάθλημα η “Μαύρη Θύελλα” ήταν στις 19 Οκτωβρίου , όταν επικράτησε με 1-0 του Ιωνικού. Στην επόμενη τετράδα των αγώνων η Μεσσηνιακή ομάδα δεν πήρε ούτε βαθμό και έχει καθηλωθεί στους 10 βαθμούς, μετά από οχτώ αγωνιστικές. Ετσι στο ... λεξικό των παικτών της Καλαμάτας υπάρχει μόνο η νίκη στο σημερινό ματς με δεδομένο ότι ακολουθούν τα ντέρμπι με Βέροια, Τρίκαλα και ενδιάμεσα η ρεβάνς του κυπέλλου με τη Λάρισα.
Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία επιδρά συνήθως θετικά στη ψυχολογία και αυτό περιμένουν να συμβεί και στη “Μαύρη Θύελλα”, η οποία δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών και δη εντός έδρας.
Η Καλαμάτα έχει επίσης έναν επιπλέον λόγο να θέλει το τρίποντο αύριο και αυτός δεν είναι άλλος από την συντριβή με 5-0 από τον Ασπρόπυργο στα τέλη Μαρτίου. Μια ήττα που ήρθε τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Γ’ εθνικής και στέρησε από τους Μεσσήνιους την απευθείας άνοδο. Από τότε βέβαια έχουν αλλάξει πολλά στη “Μαύρη Θύελλα”, αλλά το 5-0 δεν... ξεχνιέται. Ο Ασπρόπυργος θα έρθει πάντως με καλή ψυχολογία, μιας και προέρχεται από τη νίκη με 3-0 επί της Ιεράπετρας με την οποία έφθασε την Καλαμάτα στους 10 βαθμούς.
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Κουιρουκίδης είναι εκτός πλάνων μετά το σοβαρό τραυματισμό του, ενώ δύσκολα θα είναι έτοιμος και ο Ράκιτς. Αναμένεται όμως να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Στεργίδης.

Χωρίς φιλάθλους ο Ασπρόπυργος

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Ασπρόπυργου.  Οσον αφορά τα εισιτήρια, σήμερα η προπώληση  θα γίνεται από τις 10 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Να σημειωθεί ότι η η προπώληση γίνεται και από την Ticketmaster.  Τα εισιτήριο κοστίζουν 5 ευρώ (για φοιτητές – άνεργους), 10, 15 και 30 ευρώ.