Τρίτη, 18 Μάρτιος 2014 18:34

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κρατά την εμφάνιση και πάει για νίκη με Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον

Η εμφάνιση του Τέλλου Αγρα στη Μεσσήνη κόντρα στον Πάμισο μπορεί να χαρακτηριστεί θετική, άσχετα αν δεν συνοδεύτηκε από ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι "ερυθρόλευκοι" στάθηκαν καλά στην έδρα μιας πολύ καλής ομάδας και άφησαν ικανοποιημένο τον προπονητή τους Γιώργο Μηλίτση.


Ο Αγρας είναι πέντε βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πρέπει να πάρει άμεσα κάποια αποτελέσματα για να ξεμπερδεύει μια και καλή με την υπόθεση παραμονή.
Η ομάδα των Γαργαλιάνων έχει μπροστά της δύο παιχνίδι στην έδρα της με Διαβολίτσι και Δώριο τα οποία πρέπει και μπορεί να τα κερδίσει για να εξασφαλίσει την παραμονή της.
Ο κ. Μηλίτσης τονίζει πάντως πως κάθε ματς το βλέπουν ξεχωριστά και πως τώρα βλέπουν μόνο το ματς με το Διαβολίτσι, το οποίο μόνο εύκολο δεν θα είναι.
Οπως και να' χει όμως ο Αγρας παίζει στην έδρα του μπροστά στον κόσμο του και δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.
Σε αυτό το ματς οι "ερυθρόλευκοι" θα παραταχθούν κατά πάσα πιθανότητα κομπλέ, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες. Συν τοις άλλοις επιστρέφει πιθανότατα και ο Κολεζνιτσένκο που δεν έπαιξε στη Μεσσήνη λόγω γραφειοκρατικών θεμάτων με την άδεια παραμονής του.