Τρίτη, 03 Δεκέμβριος 2019 17:59

Kαταγγελίες Μαρινάκη για σχέση ΠΑΟΚ-Ξάνθης

Γράφτηκε από τον

Ο τηλεοπτικός σταθμός One Channel ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη μετέδωσε ένα βίντεο, με το οποίο υποστηρίζει ότι υπάρχει έμμεση σχέση ανάμεσα στην Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ μέσω της εξαγοράς του προπονητικού κέντρο της ομάδας της Θράκης από την κυπριακή εταιρία RFA.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο βίντεο, οι προπονητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης που ανήκαν στην εταιρία Vialand φέρονται να έχουν μεταβιβαστεί (μέσω εξαγοράς της εταιρίας) έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ στην κυπριακή εταιρία RFA, με την οποία φέρεται αν έχει σχέση ο Ιωάννης Καλπαζίδης, ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη.

Στο ίδιο θέμα αναφέρονται κάποιες συναλλαγές που φέρονται να υπάρχουν ανάμεσα στην εταιρία RFA και διάφορες εταιρίες του Ιβάν Σαββίδη, ενώ παρατίθεται η διττή απασχόληση του Αριστείδη Πιαλόγλου, ο οποίος είναι πρόεδρος στην Ξάνθη και ταυτόχρονα διευθύνων σύμβουλος στην εταιρία Vialand που εξαγοράστηκε από την RFA του Ιωάννη Καλπαζίδη.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναρωτιέται αν αυτά τα στοιχεία αποδεικνύουν και ιδιοκτησιακή σχέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την ΠΑΕ Ξάνθη, ενώ καταλήγει ότι τον λόγο πλέον έχουν οι αρμόδιες αρχές που καλούνται να ερευνήσουν την υπόθεση.

Πηγή: sdna.gr