Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2019 17:01

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 3-2: Με χατ – τρικ Χελά τον έριξε από την κορυφή

Γράφτηκε από τον

 

Με χατ – τρικ του Γιάννη Χελά η Α.Ε. Μανης νίκησε χθες με 3-2 τον Πάμισο στο γήπεδο του Κάμπου και τον έριξε από την κορυφή της Α’ τοπικής.

Οι γηπεδούχοι έκαναν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και κέρδισαν δίκαια και με ανατροπή τους Νησιώτες , που δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Η Μάνη είχε μάλιστα και δύο δοκάρια στο 0-1 και στο 2-1! Ο Πάμισος ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 15’ με το σουτ του Κουλόπουλου, αλλά στο 30’ ο Χελάς πέρασε και τον γκολκίπερ και ισοφάρισε. Ο ίδιος παίκτης είχε νωρίτερα δοκάρι.

Μετά το 1-1 η Μάνη ήταν καλύτερη, πήρε τις μονομαχίες και έφθασε στην ανατροπή με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Χελάς και με πάλι με σουτ έκανε το 2-1 δίνοντας και ψυχολογικό προβάδισμα στη Μάνη που έλεγχε το ματς και είχε ευκαιρίες για τρίτο γκολ, με κορυφαία το δοκάρι του Βαβαρούτσου.

Το 3-1 ήρθε τελικά στο 75’ με σκόρερ και πάλι το Γιάννη Χελά. Ο Πάμισος το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια ήταν να μειώσει στο 85’ με σουτ του Αράπι.

Το ματς διαιτήτευσε ο Κουτσαναστάσης με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Μιχαλόπουλο.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Πουλάκος, Πολυμενέας, Χατζηπαναγιώτης, Βαβαρούτσος, Αλεξανδρόπουλος, Δουρούμης, Μπέρμπερη, Χελάς (86’ Κλ. Σπυρέας) Τσουλάκος (70’ Πετρ. Σπυρέας), Φετάχου (80’ Ντουράι).

ΠΑΜΙΣΟΣ: Σάρι, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Κατσιβαρδέας, Φιλόπουλος, Μωράκης, Ντίσα (72’ Καλογερόπουλος) Μπορχάν, Παπαδόπουλος, Κουλόπουλος (68’ λ.τρ. Κρίστι), Αράπι.