Παρασκευή, 21 Μάρτιος 2014 08:26

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: "Είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος", λέει ο Ηλίας Μουρούσιας

Γράφτηκε από τον

Στους ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπι με την Κυπαρισσία κινούνται στο Μελιγαλά. Πρόκειται άλλωστε για το ματς της χρονιάς μέχρι το… επόμενο. Ο Εθνικός με νίκη θα βρεθεί σε απόσταση βολής από την κορυφή και θα μπορεί να  ελπίζει στον τίτλο με δεδομένο ότι η πρωτοπόρος έχει να παίξει εκτός και με τον Πάμισο.


Αυτή τη στιγμή η διαφορά των δύο ομάδων είναι 4 βαθμοί και για τον Εθνικό είναι ουσιαστικά η τελευταία ευκαιρία να πλησιάσει. Γι' αυτό και η νίκη την Κυριακή είναι το μόνο αποτέλεσμα που υπάρχει στο λεξικό των παικτών για το μεγάλο ντέρμπι.
Χαρακτηριστικές του κλίματος που επικρατεί στα αποδυτήρια είναι και οι δηλώσεις του έμπειρου επιθετικού Ηλία Μουρούσια.
"Είναι ένα ματς το οποίο για εμάς είναι τελικός. Το μόνο αποτέλεσμα που θέλουμε είναι η νίκη. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα και στη νίκη. Προσωπικά θεωρώ ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι η θέση που έχουμε μέχρι στιγμής είναι συγκυριακή και θα έπρεπε να είμαστε στην πρώτη θέση".
Οσο για το αν η νίκη την Κυριακή θα φέρει και το πρωτάθλημα, ο Ηλ. Μουρούσιας είπε: "Δεν πιστεύω ότι αν κερδίσουμε θα πάρουμε σίγουρα το πρωτάθλημα, αλλά θα είμαστε πιο κοντά. Και αυτό γιατί δεν εξαρτάται πλέον από εμάς λόγω κάποιων άτυχων αποτελεσμάτων που είχαμε. Θα κάνουμε όμως ένα σημαντικό βήμα προς την κορυφή. Είναι για εμάς η τελευταία μας ευκαιρία".
Ο πρώτος σκόρερ του Εθνικού  αναφέρθηκε και στον "12ο παίκτη" που δεν είναι άλλος από τον φίλαθλο κόσμο: " Θέλω να κάνω μια έκκληση στον κόσμο που δεν τον έχουμε φέτος πάρα πολύ κοντά μας. Πιστεύω να ευαισθητοποιηθεί, να καταλάβει ποια είναι η προσπάθεια που έχουμε κάνει και να έρθει να μας στηρίξει".
Η προετοιμασία για την Κυπαρισσία θα συνεχιστεί σήμερα στο Μελιγαλά μετά το χθεσινό ρεπό.
Εκτός πλάνων για τον Αντώνη Μαυρέα είναι ο τιμωρημένος Βασιλόπουλος, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του τραυματία Ντούζια. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Κωνσταντόπουλος που εξέτισε την ποινή του.