Παρασκευή, 21 Μάρτιος 2014 18:52

Μαύρη Θύελλα: "Μόνο νίκη" θέλουν Γκόφας, Γεωργακόπουλος - παίζουν Καλαντζής, Λιόλιος με Ατρόμητο

Γράφτηκε από τον

Με απογευμαυτινή προπόνηση συνέχισε σήμερα η Καλαμάτα την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (4 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) με τον Ατρόμητο Αχαίας.Οπως φάνηκε, ο Χρήστος Καλαντζής θα είναι τελικά στο αρχικό σχήμα της ομάδας την Κυριακή , καθώς οι ενοχλήσεις που είχε στο πόδι δεν θα του στερήσουν τη συμμετοχή.

Επιπλέον, πανέτοιμος είναι και ο Νίκος Λιόλιος που αποθεραπεύτηκε και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Δεν υπολογίζονται σίγουρα οι τιμωρημένοι  Σκαρλάτος και Μαρτίνος ενώ θα είναι στην διάθεση του Γκόφα ο Ζαχαρόπουλος που εξέτισε την ποινή του.

"Μόνο νίκη", λένε Γκόφας
και Γεωργακόπουλος

Ο προπονητής Μίλτος Γκόφας και ο ποδοσφαιριστής Ανδρέας Γεωργακόπουλος έκαναν δηλώσεις στην σελίδα της ομάδας και μίλησαν μόνο για νίκη.
Ο Γκόφας τόνισε: «Εχουμε ακόμη 9 παιχνίδια και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε και στα 9 και να περιμένουμε στραβοπάτημα της Ερμιονίδας. Κοιτάμε να βελτιώσουμε την απόδοση μας και να επιστρέψουμε στις νίκες».
Ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος σημείωσε: «Εχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα ώστε να αντιστρέψουμε το άσχημο κλίμα από την οδυνηρή ήττα στην Τρίπολη. Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς ώστε να μπορέσουμε να μείνουμε κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και σε αυτό το παιχνίδι να μας στηρίξει, όπως κάνει μέχρι τώρα μέσα και έξω από την έδρα μας».