Πέμπτη, 27 Μάρτιος 2014 19:47

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ" : Να κάνει το καθήκον της στην Αμαλιάδα

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ" : Να κάνει το καθήκον της στην Αμαλιάδα

Στην Αμαλιάδα θα μεταβεί την Κυριακή η Καλαμάτα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα, ο οποίος είναι καταδικασμένος σε υποβιβασμό. Η τοπική μας ομάδα θα πρέπει λοιπόν να κάνει το καθήκον της περιμένοντας τα ευχάριστα νέα από την Πάτρα. Εκεί όπου ο Ατρόμητος Αχαϊας θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο Ερμιονίδα.

Η "Μαύρη Θύελλα" απέχει 6 βαθμούς από την κορυφή του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής και για να ελπίζει στον τίτλο θέλει το απόλυτο στις 8 τελευταίες αγωνιστικές και παράλληλα "γκέλες" της ομάδας της Αργολίδας.
Το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα είναι θεωρητικά εύκολο για την Καλαμάτα, μιας και υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Απαιτείται όμως προσοχή διότι οι γηπεδούχοι δεν έχουν άγχος και παλεύουν όλα τα παιχνίδια. Ενδεικτικό ότι την περασμένη αγωνιστική υποχρέωσαν σε ισοπαλία τη Βάρδα, που μάχεται για την παραμονή.
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Μίλτος Γκόφας δεν υπολογίζει τους Θοδωρή Πούτση και Τάσο Καντούτση που είναι τιμωρημένοι. Αντίθετα επιστρέφουν οι  Βασίλης Σκαρλάτος και Δημήτρης Μαρτίνος που εξέτισαν την ποινή τους, Οσον αφορά τον Μπόρις Οντσβόνγκ συνέχισε και χθες το πρόγραμμα θεραπείας του με το φυσικοθεραπευτή Λεωνίδα Παπανικολάου.

Δύσκολες ώρες για Καραχάλιο

Τον πατέρα του έχασε σήμερα ο Αλέξανδρος Καραχάλιος. Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης ενημερώθηκε από δικούς του ανθρώπους ότι ο πατέρας του υπέστη ανακοπή καρδιάς και αναχώρησε για την Αθήνα. Η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στο Αλέξανδρο Καραχάλιο για το χαμό του πατέρα του.