Παρασκευή, 28 Μάρτιος 2014 19:24

Με Μπαρτολίνι στην αποστολή ο Αστέρας

Γράφτηκε από τον

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θα επιδιώξει να δώσει ο Αστέρας Τρίπολης στο ματς με τον Πανιώνιο, με τους Αρκάδες να προέρχονται από τη σπουδαία επικράτηση επί του Ολυμπιακού.

Εν όψει, πάντως, της σαββατιάτικης (29/3) αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη ο Στάικος Βεργέτης συμπεριέλαβε στην αποστολή για πρώτη φορά στη φετινή περίοδο τον Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι (ΦΩΤΟ), με τον Αργεντινό αμυντικό να έχει ταλαιπωρηθεί για πολλούς μήνες από έναν τραυματισμό στο γόνατο.

Ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και φαίνεται ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους «κυανέρυθρους».

Παράλληλα, στα πλάνα του Βεργέτη βρίσκονται εκ νέου και οι Γκόιαν και Κοντοές, που δεν αγωνίστηκαν ενάντια στον Ολυμπιακό, ενώ δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Σανκαρέ και Εντό, αλλά και οι Τσαμπούρης και Κυριακόπουλος.

Αναλυτικά, στην αποστολή βρίσκονται οι εξής παίκτες: Μπαντής, Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Παπαχρήστος, Μπαρτολίνι, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Ουσέρο, Σέτι, Βάλντο, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Χουάνμα, Καράσκο.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR