Κυριακή, 30 Μάρτιος 2014 15:41

Ο Μεσσηνιακός έχασε 4-0 στην Κόρινθο

Γράφτηκε από τον
Ο Μεσσηνιακός έχασε 4-0 στην Κόρινθο

Βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε στη Κόρινθο ο Μεσσηνιακός και έτσι έπεσε για πρώτη φορά κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Μεσσηνιακή ομάδα πάντως επέστρεψε έχοντας πάρα πολλά παράπονα για την διαιτησία, τα οποία μάλιστα είναι πιθανό να εκφραστούν και εγγράφως αύριο…


Οι «πράσινοι» φωνάζουν για οφσάιτ στα δύο πρώτα γκολ της Κορίνθου, θεωρούν άδικη την αποβολή του Κουρεντζή στο 37' ενώ συνολικά εκτιμούν ότι ο διαιτητής και οι βοηθοί του αδίκησαν σε πολλές ακόμη φάσεις την Μεσσηνιακή ομάδα.
Η Κόρινθος προηγήθηκε μόλις στο 3' με διαγώνιο σουτ του Καφαντάρη μέσα από την περιοχή, με το Μεσσηνιακό να φωνάζει ότι ο σκόρερ πήρε τη μπάλα από θέση οφσάιτ. Στην συνέχεια οι «πράσινοι» ανέβασαν την απόδοση τους
και έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Στο 23' ο Νινιός έκανε τη σέντρα, ο Χελάς έπιασε την κεφαλιά, ο Κόντης απόκρουσε, ο Χελάς έπιασε νέα κεφαλιά και ο Κούλος απομάκρυνε τη μπάλα πάνω στη γραμμή του τέρματος. Στο 25' ο Χελάς γύρισε στον Βιτάλι που από καλή θέση σούταρε λίγο άουτ. Ακολούθησε μια ακόμη καλή ευκαιρία με τον Ταχματζίδη στο 32' και φτάσαμε στο 37' όπου έγινε η φάση που κρίθηκε το ματς.
Ο Αμπαδιωτάκης πέτυχε με πλασέ το 2-0 και οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι ο παίκτης της Κορίνθου ήταν σε θέση οφσάιτ. Ο διαιτητής απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Κουρεντζή, ισχυριζόμενος ότι ο παίκτης του Μεσσηνιακού τον έβρισε, κάτι που έγραψε και στο φύλλο αγώνα.
Ο παίκτης των «πράσινων» ωστόσο τόνιζε πως δεν είπε κάτι άσχημο στον διαιτητή και πως τον απέβαλλε αδικαιολόγητα.
Με το σκορ στο 2-0 και τον Μεσσηνιακό να παίζει με 10 παίκτες το ματς στην συνέχεια είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα, ένα με τον Καφαντάρη στο 79' και ένα με τον Διαμαντόπουλο στο 89', ενώ ο Μεσσηνιακός είχε μια καλή φάση με τον Νινιό στο 90'.
Η Μεσσηνιακή ομάδα πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσον αφορά την υπόθεση παραμονή και θα πρέπει κερδίσει οπωσδήποτε το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναρκαδικό.
Διαιτητής ήταν ο Ρούσσος Μπεκερτζής με βοηθούς  τους Κωνσταντίνου και Γκαρτζονίκα, όλοι από την Πρέβεζα.
Πέρα από τις δύο κίτρινες του Κουρεντζή, την κίτρινη κάρτα είδαν οι Φίλης, Κερμενίδης, Διαμαντόπουλος, Δασκαλάκης, Κυριακόπουλος.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κόντης, Κούλος (84' Σακελλαρίου), Φίλης, Τσάτσος, Τσορμπατζίδης, Χαρίτος, Μπεγκλής (65' Ντερτιλής), Τσίτσης, Καφαντάρης, Κερμενίδης, Αμπαδιωτάκης (79' Διαμαντόπουλος).
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κυριακόπουλος, Νινιός, Δασκαλάκης, Κουρεντζής, Μπιμπίρης, Σπανός, Αργυρόπουλος, Ταχματζίδης (58' Κουλουράς), Βιτάλι, Τσουλάκος (77' Τσουκάλης), Χελάς (67' Μερκούρης).