Πέμπτη, 10 Απρίλιος 2014 20:30

Εγινε η κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου στην Γ' εθνική, πρεμιέρα στην Αρκαδία για τον πρωταθλητή Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων αλλά και του αγωνιστικού προγράμματος σε ότι αφορά το πρωτάθλημα των πρωταθλητριών ομάδων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας για τη σεζόν 2013-2014.


Οπως έχουμε ξαναγράψει ο πρωταθλητής Μεσσηνίας, δηλαδή είτε η Κυπαρισσία είτε ο Πάμισος, θα αναμετρηθεί με τους πρωταθλητές από τους νομούς Λακωνίας, Αρκαδίας και Αργολίδας, όπως δηλαδή και τα δύο προηγούμενα χρόνια.
Χθες έγινε γνωστό πως οι εν λόγω ενώσεις τοποθετήθηκαν στον
13ο όμιλο. Οσον αφορά τους άλλους νομούς στη Λακωνία πρωταθλήτρια αναδείχθηκε πανηγυρικά η Α.Ε. Σπάρτης που κατά πολλούς είναι και το φαβορί για να πάρει το μοναδικό εισιτήριο που οδηγεί στη Γ' εθνική κατηγορία. Ιδιαίτερα δυνατή ομάδα λένε οι πληροφορίες πως διαθέτει και ο Ερμής Κιβερίου που κατέκτησε την πρώτη θέση στην Αργολίδα.Οσον αφορά την Αρκαδία ακόμη δεν έχει κριθεί ο πρωταθλητής και μία αγωνιστική πριν το φινάλε τον τίτλο διεκδικούν ο Πανθυρεατικός και η Φαλαισία, με την ομάδα του Αστρους να βρίσκεται ένα βαθμό μπροστά. Ο Πανθυρεατικός παίζει την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας με την ισχυρή αλλά αδιάφορη ΑΕΚ Τρίπολης, ενώ η ομάδα της Μεγαλόπολης στην έδρα της με το αδιάφορο Λεωνίδιο. Σε ότι έχει να κάνει με την κλήρωση στο 13ο όμιλο, ο πρωταθλητής Μεσσηνίας στην πρεμιέρα θα παίξει εκτός έδρας με τον πρωταθλητή Αρκαδίας, ενώ τη 2η αγωνιστική έχει στην έδρα του το σούπερ ντέρμπι με την Α.Ε. Σπάρτης.
Να θυμίσουμε πως η πρώτη αγωνιστική έχει οριστεί για την
Κυριακή 11 Μαΐου, ενώ συνολικά θα διεξαχθούν έξι αγωνιστικές.
Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα του πρώτου γύρου:
1η αγωνιστική
Αρκαδία - Μεσσηνία
Λακωνία - Αργολίδα
2η αγωνιστική
Μεσσηνία - Λακωνία
Αργολίδα - Αρκαδία
3η αγωνιστική
Λακωνία - Αρκαδία
Μεσσηνία - Αργολίδα