Πέμπτη, 21 Μάιος 2020 12:23

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: "Η διακοπή δεν ήταν δίκαιη, αλλά... σωστή", λέει ο Παν. Πολίμος

Γράφτηκε από τον

Στην 8η θέση της Α' τοπικής τερμάτισε φέτος ο Εθνικός, έχοντας απόλυτη ισορροπία αποτελεσμάτων.

Η ομάδα του Μελιγαλά μέτρησε 7 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και ήττες σ' ένα πρωτάθλημα που δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας. Η κούρσα σταμάτησε στην 21η στροφή και ενώ απέμειναν εννέα στροφές.

"Η διακοπή αυτή ευνόησε κάποιες ομάδες και αδίκησε κάποιες άλλες, αφού το πρωτάθλημα διακόπηκε 9 ολόκληρες αγωνιστικές πριν το τέλος", λέει στην 'Ε" ο Παναγιώτης Πολίμος. Ο τεχνικός του Εθνικού θεωρεί ωστόσο, ότι ήταν μια σωστή απόφαση.
"Η διακοπή δεν ήταν δίκαιη, αλλά πιστεύω ήταν σωστή γιατί προέχει η υγεία όλων και το ποδόσφαιρο περνά σε δεύτερη μοίρα".
Ο προπονητής του Εθνικού σχολιάζοντας στη συνέχεια τη φετινή πορεία δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.
"Η χρονιά για τον Εθνικό Μελιγαλα ήταν επιτυχημένη, με την συμμετοχή της ομάδας στον ημιτελικό του κυπέλλου και το πλασάρισμα στην πρώτη οχτάδα της βαθμολογίας. Μια χρονιά με αρκετά προβλήματα που όπως φάνηκε όμως, όταν έπρεπε μας συσπείρωσαν και μας έδωσαν δύναμη για μια αξιόλογη πορεία που τελικά δεν ολοκληρώθηκε λόγω της διακοπής"
Για τη νέα σεζόν ο Παναγιώτης Πολίμος προσμένει την εκλογή νέας διοίκησης, ώστε να συζητήσει για το αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα του Μελιγαλά.

Την Κυριακή η συνέλευση

Το διοικητικό τοπίο ενδέχεται να ξεκαθαρίσει την προσεχή Κυριακή, καθώς έχει προγραμματιστεί η ετήσια γενική συνέλευση του Εθνικού, με σκοπό την εκλογή νέας διοίκησης. Στη γ.σ, εκτός από αρχαιρεσίες, θα γίνουν και ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός μια ιδιαίτερης σεζόν, που τελείωσε πρόωρα. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η γενική συνέλευση θα αναβληθεί για τις 31 Μαΐου.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ