Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2020 12:53

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: "Υπάρχει διάθεση για να συνεχίσουμε", λέει ο Ηλίας Φωτόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Θέμα ημερών είναι η ανανέωση της συνεργασίας της Κυπαρισσίας με τον Ηλία Φωτόπουλο, καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε επαφή και υπάρχει αμοιβαία διάθεση για να συνεχίσουν μαζί.

"Δεν υπάρχει παράπονο ούτε από μένα, ούτε από τη διοίκηση. Το κλίμα είναι καλό και υπάρχει διάθεση για να συνεχίσουμε", λέει στην Ε" ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία στον πάγκο το Νοέμβριο, όταν ο ΑΟΚ ήταν στο -12 από την κορυφή της Α' τοπικής.
Μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, η Κυπαρισσία έκανε εντυπωσιακή πορεία και μπήκε ξανά στο κόλπο της ανόδου. Δεν θα μάθουμε όμως ποτέ, αν θα κατάφερνε να πετύχει κάτι, που το φθινόπωρο φάνταζε ακατόρθωτο, να πάρει το πρωτάθλημα. Και αυτό γιατί η Α' τοπική, όπως και τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, τελείωσε πρόωρα εξαιτίας της πανδημίας. Η Κυπαρισσία κατέλαβε την 3η θέση με 44 βαθμούς, πίσω από τον δεύτερο Απόλλωνα (48 βαθμοί) και τον πρώτο Πάμισο (49 βαθμοί).
Εκκρεμούσαν όμως εννέα αγωνιστικές και το ντέρμπι με τον Πάμισο, που θα έκρινε πολλά στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Γι' αυτό και ο Ηλίας Φωτόπουλος νιώθει πικρία από την απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος.

"Ημουν κάθετα αντίθετος με τη διακοπή"

"Το πρωτάθλημα σταμάτησε, αλλά βλέπουμε ότι ακόμα παίζουμε ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ημουν κάθετα αντίθετος με τη διακοπή. Επρεπε να βρεθεί ένας τρόπος να τελείωνε το πρωτάθλημα. Μου αφήνει πικρή γεύση, γιατί δεν τελείωσα αυτό που ξεκίνησα. Εμεναν ακόμα πολλές αγωνιστικές και θα μπορούσαμε να καλύψουμε τη διαφορά. Ματς - "κλειδί" ήταν το ντέρμπι με τον Πάμισο. Αν κερδίζαμε, πιστεύω ότι θα ερχόντουσαν όλα τούμπα".
Ο Ηλίας Φωτόπουλος προσμένει πλέον να τελειώσει το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον τριφυλιακό σύλλογο, ώστε να σχεδιάσει μαζί με τη διοίκηση τη νέα σεζόν, κάτι που δεν συνέβη φέτος.
"Θα λειτουργήσει η ομάδα με τον τρόπο που θέλω, αφού θα έχω κάνει το σχεδιασμό. Πρέπει να μπουν κάποια πράγματα σε σωστή βάση", δηλώνει χαρακτηριστικά.