Τετάρτη, 24 Ιούνιος 2020 15:05

Ο Πεφάνης προπονητής στην ακαδημία του ΠΑΣ Ράχη

Γράφτηκε από τον
Ο Πεφάνης προπονητής στην ακαδημία του ΠΑΣ Ράχη

 

Ο προπονητής Παναγιώτης Πεφάνης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του ΠΑΣ Ράχη για τη δημιουργία της ακαδημίας.

Πριν από λίγες ημέρες οι δύο πλευρές προχώρησαν σε συμφωνία συνεργασίας και ο Παναγιώτης Πεφάνης έπιασε αμέσως δουλειά. Αυτό το διάστημα γίνονται προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο Fair Play, τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Στις προπονήσεις συμμετέχουν παιδιά ηλικίας από 6 έως και 10 ετών. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται μέχρι το τέλος του μήνα και μετά θα ξεκινήσουν και πάλι από το Σεπτέμβριο με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο προπονητή Παναγιώτη Πεφάνη στο 6936763844 για περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά με τη δημιουργία της ακαδημίας ο παράγοντας της ομάδας Αργύρης Λιάππας σε σύντομη δήλωση του στην “Ελευθερία” ανέφερε:

“Καλούμε όλους τους Ραχιώτες να στηρίξουν την προσπάθεια μας για τη λειτουργία ακαδημίας. Θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο για τη γειτονιά και την περιοχή μας για να μπορέσει και η ανδρική ομάδα να έχει μέλλον”.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ακαδημία Παναγιώτης Πεφάνης δήλωσε: “Το μέλλον του ποδοσφαίρου είναι η λειτουργία ακαδημιών και γι’ αυτό το λόγο κάναμε αυτή την ενέργεια. Σκοπός της ακαδημίας είναι να φέρουμε τα παιδιά της Ράχης στον αθλητισμό αγόρια και κορίτσια”.