Πέμπτη, 24 Απρίλιος 2014 07:36

"Mαύρη Θύελλα": Πιστεύουν ότι η 2η θέση θα οδηγήσει σε άνοδο - "Να πάρουμε όλα τα ματς", λέει ο Γκόφας

Γράφτηκε από τον

Η πρώτη θέση στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής χάθηκε για την "Μαύρη Θύελλα", ωστόσο στο μελανόλευκο στρατόπεδο εκτιμούν ότι η υπόθεση άνοδος δεν έχει τελειώσει ακόμη…


Και αυτό γιατί πιστεύουν πολύ στο σενάριο αναδιάρθρωσης το καλοκαίρι και αύξησης των ομάδων τη Β' εθνικής. Είναι κάτι που παρασκηνιακά συζητιέται στα κέντρα αποφάσεων στην πρωτεύουσα, αφού επιθυμία πολλών ομάδων αλλά και παραγόντων της διοργανώτριας αρχής είναι να αυξηθεί ο αριθμός των ομάδων της Β' εθνικής τη νέα σεζόν. Μέσα σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε και το ενδεχόμενο αδυναμίας κάποιων ομάδων να συμμετέχουν στην Β' εθνική, οι οποίες θα πάνε απευθείας στην Γ' εθνική και θα ελευθερώσουν και άλλες θέσεις στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Με βάση τα παραπάνω, οι παράγοντες της "Μαύρης Θύελλας" εκτιμούν ότι το πιο πιθανό είναι να φέρει άνοδο και η δεύτερη θέση στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής για αυτό και τονίζουν την ανάγκη να κατακτηθεί η δεύτερη θέση στον 4ο όμιλο.

Προβληματισμός
για τις εμφανίσεις

Στο ίδιο πλαίσιο κυμαίνονται και οι απόψεις του τεχνικού της ομάδας Μίτλου Γκόφα, ο οποίος σε δηλώσεις του στο «Notosport» δήλωσε σχετικά: «Πιστεύω ότι τελικά η δεύτερη θέση θα οδηγήσει σε άνοδο. Εμείς όμως είμαστε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε την δεύτερη θέση και πιστεύω ότι με διπλό στην Αχαϊκή κατά 90% θα τα καταφέρουμε», τόνισε ο Γκόφας που πάντως είναι προβληματισμένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
«Αυτό που με προβληματίζει είναι η εικόνα της ομάδας που δεν είναι καλή. Δεν είναι φυσιολογικό να παρουσιαζόμαστε έτσι για τόσο μεγάλο διάστημα. Είναι στο χέρι μας όμως να κερδίσουμε τα επόμενα ματς. Να πάρουμε τη δεύτερη θέση και να περιμένουμε τις εξελίξεις»…

Μοναδικό πρόβλημα
ο Ζαχαρόπουλος

Ο Ζαχαρόπουλος που ταλαιπωρείται από ίωση αποτελεί το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για την "Μαύρη Θύελλα" εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα στην Κάτω Αχαγιά. Ο Μπελεβέτης είναι καλύτερα και θα είναι στην διάθεση του Γκόφα ενώ και οι Οντσβόνγκ, Τσιρίλο επέστρεψαν από την Τετάρτη στις προπονήσεις. Η προετοιμασία συνεχίζεται λοιπόν με μοναδικό ερωτηματικό την συμμετοχή του νεαρού Ζαχαρόπουλου.

Φιλικό με Εθνική
Ενόπλων Δυνάμεων

Στο μεταξύ, η Καλαμάτα προγραμμάτισε ένα φιλικό αγώνα με την Εθνική ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο αγώνας θα γίνει στις 7 Μαΐου στις στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας και θα είναι για φιλανθρωπικό σκοπό.