Σάββατο, 26 Απρίλιος 2014 10:25

Β' ΤΟΠΙΚΗ: Αύριο οι δύο αγώνες μπαράζ, Χανδριναϊκός - Πανθουριακός και Αστέρας Μικρομάνης - Πεταλίδι

Γράφτηκε από τον

Δύο αγώνες μπαράζ θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή. Στις 5 μ.μ. στο γήπεδο της Μεσσήνης θα παίξουν οι δύο ομάδες που πήραν την 2η θέση στους δύο ομίλους της Β' τοπικής, ο Πανθουριακός και ο Χανδριναϊκός.


Την ίδια ώρα στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία θα παίξουν οι δύο ομάδες που πήραν την 7η θέση στους δύο ομίλους, ο Αστέρας Μικρομάνης και ο Απόλλωνας Πεταλιδίου.
Στο ματς του Πανθουριακού με τον Χανδριναϊκό, ο νικητής δεν θα πανηγυρίσει οριστικά από τώρα. Θα περιμένει είτε την παραμονή του Μεσσηνιακού στην Γ' εθνική είτε την άνοδο του πρωταθλητή Μεσσηνία στα μπαράζ για άνοδο στην Γ' εθνική. Αν γίνει ένα από τα δύο σενάρια που προαναφέρθηκαν τότε ο νικητής του αυριανού αγώνα θα πάει στην Α' τοπική. Αν γίνουν και τα δύο, τότε θα ανέβει και ο χαμένος του αυριανού αγώνα μπαράζ. Αν όμως πέσει ο Μεσσηνιακός και δεν ανέβει ο πρωταθλητής Μεσσηνίας, τότε δεν θα πάει στην Α' τοπική ούτε ο νικητής του αυριανού αγώνα.
Αντίθετα, ο νικητής του αγώνα Αστέρας Μικρομάνης - Πεταλίδι θα πάει από αύριο στην Α1. Αν μείνει στην Γ' εθνική ο Μεσσηνιακός ή ανέβει ο πρωταθλητής Μεσσηνίας, τότε θα πάει στην Α1 και ο χαμένος του αυριανού μπαράζ.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ

Για το ματς της χρονιάς προετοιμάζονται στο στρατόπεδο του Χανδριναϊκού, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος στον δεύτερο όμιλο."Είναι ένα παιχνίδι τελικός που παίζονται οι κόποι όλης της χρονιάς. Εμείς είμαστε έτοιμοι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη", δηλώνει ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Βλαχόγιαννης.
Το θετικό είναι πως δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με τραυματισμούς ή τιμωρίες και μάλιστα θα δώσει το "παρών" και ο στρατευμένος Κατσάς.
Η ομάδα του Χανδρινού θα έχει σίγουρα πολύ κόσμο στο πλευρό της μιας και στην ευρύτερη περιοχή της Πυλίας υπάρχει κινητοποίηση για τον κρίσιμο Κυριακάτικο αγώνα.
Από την άλλη, έτοιμος να πάρει τη νίκη στον αγώνα μπαράζ με τον Χανδριναϊκό και να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες του για άνοδο στην Α' τοπική δηλώνει ο Πανθουριακός. Ο τεχνικός του Πανθουριακού Κώστας Καρλαύτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει απουσίες, αφού δεν υπάρχουν τραυματισμοί ή τιμωρίες. Στο στρατόπεδο του Πανθουριακού υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα σε αυτό το κρίσιμο ματς θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα πάρει την πολυπόθητη νίκη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΠΕΤΑΛΙΔΙ

Τους κόπους όλης της χρονιάς παίζει ο Αστέρας Μικρομάνης στον αγώνα μπαράζ της Κυριακής με τον Απόλλωνα Πεταλιδίου στο ουδέτερο γήπεδο του Κορδία. "Είναι πανέτοιμοι για το ματς με το Πεταλίδι και θέλουμε τη νίκη για να… σιγουρέψουμε την άνοδο. Είναι ένας αγώνας μπαράζ που όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι επί 90 λεπτά. Παίζουμε με μία καλή και ιστορική ομάδα όπως το Πεταλίδι και εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος", δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα Σταύρος Φράγκος.
Στα αγωνιστικά οι τελευταίες προπονήσεις της εβδομάδας έγιναν με όλους τους παίκτες να υπολογίζονται, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες.
Η έβδομη θέση που κατέκτησε ο Απόλλωνας Πεταλιδίου σίγουρα δεν ικανοποίησε τους ιθύνοντες της ομάδας, όμως έστω κι έτσι η ιστορική ομάδα έχει αρκετές ελπίδες να επιτύχει τον αρχικό της στόχο που ήταν η άνοδος στην Α1 κατηγορία.
Αυτό που χρειάζεται είναι να κατακτήσει τη νίκη στον αγώνα μπαράζ της Κυριακής με τον Αστέρα Μικρομάνης που θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του Κορδία.
Είναι ένα παιχνίδι στα μέτρα του Απόλλωνα που θα προσπαθήσει με τους έμπειρους παίκτες που διαθέτει, αλλά και τη βαριά φανέλα που κουβαλά να πάρει τη νίκη και να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην υπό σύσταση κατηγορία.
Απουσίες δεν υπάρχουν αν εξαιρεθούν ορισμένοι παίκτες που είναι τραυματίες εδώ και πολύ καιρό, όπως οι Κωνσταντόπουλος, Μποζίκας και Πετρόπουλος.