Παρασκευή, 17 Ιούλιος 2020 16:22

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Πολυμελές συμβούλιο με πρόεδρο τον Ηλ. Σγουράκη

Γράφτηκε από τον

Πολυμελής είναι η νέα διοίκηση του Ατρόμητου Πλατύ που εξελέγη την Τρίτη το βράδυ και χθες συγκροτήθηκε σε σώμα.

Η νέα διοίκηση που για πρώτη φορά είναι και αριθμητικά από τις μεγαλύτερες που είχε ο Ατρόμητος, απαρτίζεται συνολικά από 18 άτομα. Είναι κάποια μέλη από την προηγούμενη διοίκηση και κάποια νέα πρόσωπα τα οποία επίσης ασχολούνται για πρώτη φορά ενεργά με τα διοικητικά της ομάδας. Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα του καινούργιου Δ.Σ. είναι και δύο γυναίκες, οι Φωτεινή Αθανασοπούλου, Παναγιώτα Σγουράκη κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, καθώς από την ίδρυση της ομάδας μέχρι και φέτος συμμετείχαν μόνο άνδρες. Μάλιστα οι δύο γυναίκες ορίστηκαν υπεύθυνες δημοσίων σχέσεων και διαχείρισης των social media. Οπως αναφέρθηκε στη διάρκεια της συνέλευση η παρουσία πολλών μελών στη διοίκηση έγινε με σκοπό να λειτουργήσει καλύτερα και πιο οργανωμένα η ομάδα.

Την προεδρία ανέλαβε ο Ηλίας Σγουράκης για πρώτη φορά, αλλά υπήρξε μέλος προηγούμενων διοικήσεων. Τα νέα πρόσωπα στο καινούργιο διοικητικό σχήμα είναι οι Γιώργος Μανούσος, ο οποίος την αγωνιστική περίοδο ήταν παίκτης της ομάδας, αλλά πλέον θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα από το πόστο του παράγοντα, Λάμπρος Παπαλάμπρου-Στεφάνου, Γρηγόρης Τσιλίκος, Κώστας Λίβας και οι δύο γυναίκες που αναφέραμε παραπάνω.

Η σύνθεση του συμβουλίου

Το νέο διοικητικό σχήμα του Ατρόμητου Πλατύ στελεχώνουν οι:

Πρόεδρος: Ηλίας Σγουράκης πρόεδρος, Κωνσταντίνος Κούτσικας αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Σινάπης γενικός γραμματέας, Γεώργιος Τσάκωνας ταμίας Α’, Γεώργιος Κούτσικας ταμίας Β’, Γεώργιος Μανούσος γενικός αρχηγός Α’, Ιωάννης Κ. Ταχταμπάς γενικός αρχηγός Β’, Λάμπρος Παπαλάμπρου-Στεφάνου, Παναγιώτης Βαλσαμάκης έφοροι, Βασίλειος Χαντζής, Γρηγόριος Τσιλίκος, Κωνσταντίνος Λίβας, Ευθύμιος Κ. Ταχταμπάς, Δημήτριος Χαραλαμπόπουλος, Γεώργιος Μπάκας, Φίλιππας Παυλόπουλος, Φωτεινή Αθανασοπούλου, Παναγιώτα Σγουράκη αναπληρωματικά μέλη.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή, ώστε στη συνέχεια οι παράγοντες σε συνεργασία μαζί τους να ξεκινήσουν τις επαφές με τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο υλικό για να συζητήσουν την παραμονή τους ή όχι στην ομάδα.