Τρίτη, 21 Ιούλιος 2020 14:58

ΜΕΘΩΝΗ: Ανανέωσαν Κουτίβας και Σταματελόπουλος

Γράφτηκε από τον

Τη φανέλα της Μεθώνης θα φορούν και την προσεχή αγωνιστική περίοδο οι Δημήτρης Κουτίβας και Θανάσης Σταματελόπουλος.

Οι δύο παίκτες με διαφορά μιας ημέρας, σε συναντήσεις που είχαν με τα μέλη της διοίκησης του Α.Ο.Μ., συμφώνησαν να συνεχίζουν και τη νέα σεζόν να αγωνίζονται στην ομάδα.
Σε ότι αφορά τον έμπειρο αμυντικό Δημήτρη Κουτίβα, με τον οποίο λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ολοκληρώσει τη συνεργασία του με την ομάδα και με ευχαριστήρια ανακοίνωση από την πλευρά της διοίκησης, αυτό δεν συνέβη, αφού σε νέα συνάντηση που είχε ο παίκτης με τους παράγοντες της Μεθώνης αποφάσισαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και για την προσεχή αγωνιστική χρονιά.
Χαρακτηριστική των παραπάνω είναι και η ανακοίνωση της διοίκησης, η οποία αναφέρει: “Ο Α.Ο. Μεθώνης ανακοινώνει ότι μετά από νέες επαφές με τον Δημήτρη Κουτίβα την συνέχιση της συνεργασίας τους και για την φετινή χρονιά!!! Επιβραβεύοντας με αυτόν τον τρόπο το ήθος την σωστή συμπεριφορά και την ποδοσφαιρική αξία που έχει επιδείξει!!”.
Μια ημέρα νωρίτερα είχε συμφωνήσει με την ομάδα της Μεθώνης και ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Θανάσης Σταματελόπουλος, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους “κυανέρυθρους” για 3η σερί χρονιά. Η διοίκηση στη σχετικά ανακοίνωση σημειώνει: “Ο Α.Ο. Μεθώνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή της Αθανάσιο Σταματελόπουλο και για την φετινή σεζόν!!”.