Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2020 13:13

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Δημήτρη Παυλόπουλο

Γράφτηκε από τον

 

Στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους προχώρησαν Ατρόμητος Πλατύ και Δημήτρης Παυλόπουλος.

Η επιθυμία της διοίκησης ήταν να συνεχιστεί η συνεργασία με τον προπονητή και παίκτη της ομάδας, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό για προσωπικούς λόγους του κ. Παυλόπουλου.

Μάλιστα οι άνθρωποι τους Ατρόμητου, είχε συχνή επικοινωνία μαζί του και υπήρξε και συνάντηση στα γραφεία της ομάδας, στις 21 του μήνα, όμως δεν προέκυψε κάτι θετικό και έτσι χώρισαν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Για τη λήξη της συνεργασίας, η διοίκηση του Ατρόμητου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: “Σεβόμενοι την προσωπική επιθυμία του μέχρι τώρα παίχτη-προπονητή μας Δημήτρη Παυλόπουλου ανακοινώνουμε την από κοινού αποδέσμευσή του από την ομάδα μας. Είχε προηγήθηκε συνάντηση μαζί του με μέλη του Δ.Σ. στις 21 Ιουλίου στα γραφεία του συλλόγου μας και πολλές μέχρι και σήμερα τηλεφωνικές επικοινωνίες αλλά δεν κατέστη δυνατή η παραμονή του στην ομάδα μας.

Εμείς ως νέα διοίκηση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δημήτρη για όλα όσα πρόσφερε αυτά τα 4 χρόνια (1 χρόνο ως παίχτης και 3 χρόνια ως παίχτης-προπονητής) που βρισκόταν μαζί μας. Ηταν πολλά αυτά που έδωσε. Εγινε και αυτός μέλος της ιστορικής οικογένειας του Ατρόμητου.

Δημήτρη σε ευχαριστούμε για όλα και η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή για εσένα”.

Από την πλευρά του ο πρώην πλέον προπονητή και παίκτης της ομάδας προέβη στην ακόλουθη δήλωση, την οποία απέστειλε και στη διοίκηση του Ατρόμητου Πλατύ: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν στην κοινή μας πορεία τόσο σαν παίκτη, όσο και τα τελευταία τρία χρόνια στο διπλό ρόλο του παίκτη-προπονητή.

Αυτά τα 4 χρόνια καταφέραμε η ομάδα να σταθεί ανταγωνιστική και να παίξουμε θελκτικό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο δίχως σκοπιμότητες. Ακόμα περισσότερο θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου για τις στιγμές έντασης, αγωνίας, πάθους, χαράς, λύπης που ζήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια και για την άψογη συνεργασία τους. Κατόπιν προσωπικής επιθυμίας, για καθαρά προσωπικούς λόγους σε συνεννόηση με την διοίκηση, αποφασίσθηκε από κοινού, η αποδέσμευση μου από την ομάδα.

Υ.Γ. Ήρθα σαν ξένος … μα φεύγω σαν φίλος, καλή δύναμη και συνέχεια στον ιστορικό Ατρόμητο αλλά και στην νέα Διοίκηση!!!”.

Σε αναζήτηση προπονητή

Από τη Δευτέρα το βράδυ, μετά και το τέλος της συνεργασίας με τον κ. Παυλόπουλο, οι παράγοντες του Ατρόμητου ξεκίνησαν τις επαφές για την πρόσληψη νέου προπονητή. Στόχος είναι να κλείσει άμεσα το θέμα, ώστε μετά σε συνεργασία μαζί του, να προχωρήσουν στο κτίσιμο της ομάδας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.