Παρασκευή, 31 Ιούλιος 2020 14:24

Παρελθόν από τον Πανιώνιο Καλαμάτας η οικογένεια Γ. Χουλιάρα

Γράφτηκε από τον

Παρελθόν από τον Πανιώνιο Καλαμάτας αποτελεί ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Γιάννης Χουλιάρας.

Ο νεαρός παράγοντας είχε εκλεγεί στις πρόσφατες αρχαιρεσίες στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και μετά την συγκρότηση σε σώμα είχε πάρει τη θέση του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων.

Ομως τις τελευταίες ημέρες υπήρξε διαφωνία σε διάφορα θέματα της ομάδας και αυτό έφερε τελικά την αποχώρηση.

Ουσιαστικά πρόκειται για αποχώρηση της οικογένειας του Γιώργου Χουλιάρα μετά από πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Χουλιάρας ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Πανιώνιο, αργότερα ανέλαβε ως προπονητής και παίκτης και στη συνέχεια έγινε παράγοντας του σωματείου μέσα από το οποίο εξελέγη πριν δύο χρόνια μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΜ. Η ενασχόληση του με τα διοικητικά της ΕΠΣΜ δεν του άφηνε πολύ χρόνο να ασχολείται με τον Πανιώνιο και αποχώρησε, αφήνοντας όμως στη διοίκηση τη σύζυγο του Λία και φέτος είχε σειρά ο γιος του Γιάννης. Ομως η διαφωνία που υπήρξε σε διάφορα θέματα, όπως αναφέραμε παραπάνω, αποτέλεσε και το τέλος της συνεργασίας της οικογένειας Χουλιάρα με την κυανέρυθρη ομάδα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Γιώργο Χουλιάρα, δεν θέλησε να μιλήσει στο θέμα, παρά μόνο ανέφερε: “Ευχόμαστε στην ομάδα ότι καλύτερο και υγιές”.