Τρίτη, 04 Αύγουστος 2020 11:33

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στον Πάμισο

Γράφτηκε από τον

 

Στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας του μπήκε από χθες το απόγευμα ο Πάμισος.

Ολα κύλησαν ομαλά την πρώτη εβδομάδα, με τους ποδοσφαιριστές παρότι η υψηλή θερμοκρασία που επικρατεί αυτή την περίοδο, έχει κάνει πιο δύσκολο το έργο τους. Αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει και διπλές προπονήσεις, ώστε η ομάδα να μπει σιγά-σιγά σε πιο εντατικούς ρυθμούς.

Αυτά σημείωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Πάμισου Γιώργος Καλόμαλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση της “Ελευθερίας”: “Είμαστε στο πρώτο μέρος της προετοιμασίας. Παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν αυτή την περίοδο, τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης. Στη διάρκεια της εβδομάδας σύμφωνα με το πρόγραμμα της προετοιμασίας θα γίνουν και κάποιες διπλές προπονήσεις. Από την ερχόμενη Κυριακή θα ξεκινήσουμε και τα φιλικά παιχνίδια για να βάλουμε τις βάσεις κτισίματος της ομάδας”.

Η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού δεν έχει ολοκληρωθεί, με τη διοίκηση να είναι σε συνεχή επαφή με τον προπονητή Γιώργο Καλόμαλο ώστε να κάνουν τις απαραίτητες απαραίτητες προσθήκες. Για αυτό το θέμα ο νεαρός προπονητής ανέφερε: “Εχουμε εντοπίσει κάποιες ελλείψεις και θα κοιτάξουμε να τις καλύψουμε”.

Την επόμενη Κυριακή ο Πάμισος θα δώσει το πρώτο φιλικό τεστ με αντίπαλο τον Τέλλο Αγρα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης.