Δευτέρα, 10 Αύγουστος 2020 17:03

Μπαίνει στο γήπεδο σήμερα η Μεθώνη

Γράφτηκε από τον

 

Το “τρέξιμο” για την προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο θα ξεκινήσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Μεθώνης.

Σήμερα έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά που περιλαμβάνει και την έναρξης της προετοιμασίας. Το ραντεβού είναι για τις 7 το απόγευμα στα αποδυτήρια του γηπέδου της Μεθώνης. Εκεί θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό και θα ακολουθήσει η καθιερωμένη ομιλία των παραγόντων και του προπονητή Βασίλη Κοσυφολόγου εν όψει της νέας χρονιάς. Στη συνέχεια ο νεαρός προπονητής με τους παίκτες θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο, όπου και θα κάνουν την πρώτη προπόνηση.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα θα στηριχθεί τη νέα χρονιά κυρίως στους ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια κίνηση σε ότι αφορά την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού από το μεταγραφικό παζάρι.

Θυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους οι Φώτης Μίντζηρας, Φώτης Τομαράς, Παναγιώτης Καγιανάς, Θανάσης Σταματελόπουλος, Δημήτρης Κουτίβας, Παύλος Πεΐδης, Γιάννης Τσατάς, Φώτης Ζόμπολος, Νίκος Μπάμπαλης, ενώ επέστρεψε ο Μιχάλης Παπαχρονάκης. Πρόκειται για 28χρονο επιθετικός, ο οποίος έλειπε εκτός Ελλάδας και επέστρεψε στη Μεθώνη μετά από χρόνια.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ