Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2020 16:00

Η παραμονή πρώτος στόχος της Σπερχογείας (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Μέσα από τη δουλειά στον αγωνιστικό χώρο θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από το να καταφέρει η Σπερχογεία να ανανεώσει την παραμονή της στην Α’ τοπική.

Αυτό υποστήριξε ο προπονητής της ομάδας Σωτήρης Μπουραντώνης με δηλώσεις του χθες στην “Ελευθερία” σχετικά με την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για τη συμμετοχή της στις φετινές διοργανώσεις της ΕΠΣΜ.
“Μόνο με δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά μέσα στο γήπεδο”, ανέφερε αρχικά ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: “Επειδή είναι μια νέα ομάδα, στόχος μας αυτές τις ημέρες είναι να συμπληρώσουμε το έμψυχο δυναμικό γιατί υπάρχουν ελλείψεις. Από εκεί και πέρα στόχος μας είναι να κάνουμε αξιόλογη πορεία, μέσα από την οποία να καταφέρουμε να σωθούμε γιατί όπως γνωρίζετε η ομάδα είναι σε δύσκολη κατάσταση και κτίστηκε σε λιγότερο από ένα μήνα. Οι στόχοι εκπληρώνονται στο γήπεδο και αυτό είναι το σύνθημα μας. Η δουλειά είναι πάνω απ’ όλα και οι στόχοι βγαίνουν μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε παρά πολύ δουλειά, γνωρίζουμε τις δυσκολίες του πρωταθλήματος, είναι μαραθώνιος, αλλά δεν φοβόμαστε. Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά μόνο με δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά μέσα στο γήπεδο”.

Για να μπορέσει να υλοποιήσει τους φετινούς της στόχους η Σπερχογεία θα χρειαστεί και τη συμπαράσταση του κόσμου της, όπως ανέφερε κλείνοντας τις δηλώσεις τους ο κ. Μπουραντώνης: “Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη όλων για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα πρέπει να έρθουν κοντά στην ομάδα όλοι όσοι τα προηγούμενα χρόνια είχαν ασχοληθεί ενεργά με τα διοικητικά της, δεν περισσεύει κανείς, όλοι θα πρέπει να μας στηρίξουν”.
Ο Σωτήρης Μπουραντώνης στη διάρκεια της χρονιάς θα έχει στη διάθεση του, τους Ευθύμη Δωδέκατο, Γιάννη Καραχάλιο, Κώστα Σταματίου, Θανάση Μπάκα, Μιχάλη Σκαρπαλέζο, Παναγιώτη Πετράκο, Τάσο Σακκά, Σταύρο Μπάκα, Γιώργο Τζεφεραιμιναίο, που συνεχίζουν από την προηγούμενη σεζόν, στους νεοαποκτηθέντες Αποστόλη Τσάκωνα, Βάιο Καλογερόπουλο, Γιώργο Ζέππο, Γιάννη Μάλαμα, Παναγιώτη Μπαζάνη,
Σταύρο Γαβρά, Κώστα Μάλαμα, Νίκο Μάλαμα, Βασίλης Δημητρίου, Κανάρη Μπούνα, Αντώνης Καπινιάρη, Γιάννη Δημητρίου, Παναγιώτη Μπαντά και Στέλιο Σωτηρόπουλο. Οι 4 τελευταίοι παίκτες αποκτήθηκαν πρόσφατα και έδωσαν κανονικά το παρών στην πρώτη της ομάδας.

Ο Αντώνης Καπινιάρης είναι αμυντικός μέσος και προέρχεται από τον Ακρίτα Κορώνης, ο Γιάννης Δημητρίου, αγωνίζεται ως στόπερ και ήρθε από τον ΠΑΣ Ράχη, ο Παναγιώτης Μπαντάς είναι αμυντικός και έπαιζε στον ΑΕΠΣ Αρις Καλαμάτας. Οσον αφορά τον Στέλιο Σωτηρόπουλο, είναι έμπειρος επιθετικός ξεκίνησε από τον Α.Ο. Μεσσήνης, ακολούθησε ο Πάμισος, όπου έπαιξε πολλά χρόνια, έχει αγωνιστεί σε ομάδες εκτός Μεσσηνίας, αλλά και εντός νομού σε Τσικλητήρα Πύλου, Δώριο, Τέλλο Αγρα και την περσινή σεζόν στον Ολυμπιακό Καλαμάτας.
Η ενίσχυση θα ολοκληρωθεί με την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία και εντός των ημερών θα ανακοινωθεί και επίσημα.
Το πρόγραμμα της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο “Πέτρος Γεωργανάς”, ενώ το διήμερο 15 και 16 Αυγούστου θα δοθεί ρεπό στους παίκτες και από την επόμενη ημέρα θα επιστρέψουν σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.