Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 16:53

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πραγματοποίησε 3 μεταγραφές

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πραγματοποίησε 3 μεταγραφές

Στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα τη φανέλα με το τριφύλλι θα φορούν οι έμπειροι ποδοσφαιριστές Θανάσης Παπαδέας (επιθετικός από Δόξα Καλαμάτας), Νικήτας Καραμούζης (αμυντικός από Ικαρο Καλαμάτας) και Παναγιώτης Γεννάτος (επιθετικός από ττον Α.Ο. Λαιίκων).
Μάλιστα η διοίκηση για τις τρεις κινήσεις ενίσχυσης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: “Η οικογένειά του Παναθηναϊκού Καλαμάτας καλωσορίζει στην ομάδα τους εξής ποδοσφαιριστές: Παπαδέα Θανάση - επιθετικό από τη Δόξα Καλαμάτας, Καραμούζη Νικήτα - αμυντικό από τον Ικαρο Καλαμάτας, Γεννάτο Παναγιώτη - επιθετικό από τον Α.Ο. Λαιίκων. Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας”.
Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού θα συνεχιστεί με μία ακόμη προσθήκη, ίσως όμως χρειαστεί να γίνει και άλλη μία. Αυτό θα εξαρτηθεί αν θα αποχωρήσει ο Παναγιώτης Μπεχράκης για σπουδές. Σε αυτή την περίπτωση οι άνθρωποι της ομάδας θα κινηθούν για την απόκτηση τερματοφύλακα.
Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Αποστόλης Τσάκωνας, Βασίλης Δημητρίου, οι οποίοι πήραν μεταγραφή για τη Σπερχογεία.

Τη Δευτέρα αρχίζει το τρέξιμο

Την ερχόμενη Δευτέρα 17 του μήνα η Καλαματιανή ομάδα θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την προσεχή αγωνιστική περίοδος. Η διοίκηση και ο προπονητής Βασίλης Παναγιωτόπουλος έχουν δώσει ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές στις 7 το απόγευμα στα αποδυτήρια της ομάδας στο δημοτικό γήπεδο “Γιώργος Λουκαρεάς”. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα μοιραστεί το αθλητικό στους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η προετοιμασία.
Τέλος η πρώτη συνάντηση για την νέα χρονιά θα γίνει την Δευτέρα 17 Αυγούστου στης 19:00μμ στα αποδυτήρια της ομάδας. Μοίρασμα υλικού και έναρξη προετοιμασίας με την πρώτη προπόνηση.
Άλλη μία κίνηση και σε περίπτωση που φύγει για σπουδές ο Παναγιώτης Μπεχράκης η ομάδα θα κινηθεί για τερματοφύλακα.