Τετάρτη, 30 Απρίλιος 2014 19:44

Ο Ατρόμητος έκοψε (1-1) τη φόρα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι

Γράφτηκε από τον
Ο Ατρόμητος έκοψε (1-1) τη φόρα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι

Κυπελλούχος και με καλή μπάλα ο Παναθηναϊκός από το περασμένο Σάββατο, αλλά ο Ατρόμητος του έκοψε τη… φόρα και τον υποχρέωσε στο ισόπαλο 1-1 το απόγευμα της Τετάρτης (30/4) στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Οι «κυανόλευκοι» πιστοποίησαν -για άλλη μια φορά- το πόσο αξιόλογη ομάδα είναι και… φρέναραν τους «πράσινους», οι οποίοι έρχονταν με κεκτημένη ταχύτητα από το 4-1 του τελικού επί του ΠΑΟΚ.

Έτσι, το «τριφύλλι» κατάλαβε πως το σπίτι του Ατρόμητου είναι κάστρο απόρθητο, αφού παραμένει αήττητο φέτος (οι γηπεδούχοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχαν 12 νίκες και 5 ισοπαλίες).

Είναι γεγονός πάντως, ότι ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κουρασμένος, κάτι που ήρθε σε ισορροπία με την αγωνιστική απραξία των Περιστεριώτων.

Βέβαια, οι «πράσινοι» μπέμπηδες του Γιάννη Αναστασίου στάθηκαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο. Αιφνιδίασαν αρχικά τους «κυανόλευκους» ανοίγοντας το σκορ με τον Αμπέντ στο 18’ με κεφαλιά και εν συνεχεία με πίεση ψηλά και κοντρολαρισμένη αμυντική λειτουργία είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο μέρος οι "πράσινοι" ξέμεναν σιγά, σιγά από δυνάμεις και ο πιο ξεκούραστος Ατρόμητος βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει (56' Ταβλαρίδης) και το 1-1 δεν άλλαξε ως το τέλος με τις δύο ομάδες να κερδίζουν τους δύο πρώτους τους βαθμούς στα πλέι οφ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τριτσώνης (Αθηνών) με βοηθούς τους Ακρίβο (Αθηνών), Γρεβένη (Χαλκιδικής).

Κίτρινες: 60’ Ταυλαρίδης - 90’+2 Μέντες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσέναμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης (82’ λ.τρ. Φωτάκης), Γιαννούλης, Παπαδόπουλος, Δημούτσος, Ούμπιντες, Πίτου Γκαρσία (74’ Μπάλλας), Καραμάνος, Μπρίτο (57’ Ναπολεόνι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Αμπέντ (30’ λ.τρ. Καρέλης), Ατζαγκούν (54’ λ.τρ. Μέντες), Πέτριτς (65’ Μπεργκ), Κλωναρίδης.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR