Πέμπτη, 01 Μάιος 2014 07:18

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Παραίτηση Γυφτέα από την διοίκηση...

Γράφτηκε από τον

Την παραίτηση του από το δ.σ. της "Μαύρης Θύελλας" υπέβαλλε χθες ο Κώστας Γυφτέας. Ο ταμίας της ομάδας τα δύο τελευταία χρόνια απέφυγε να αναφερθεί στους λόγους της παραίτησης του και τόνισε στο «Notosport":

«Παραιτήθηκα από το δ.σ. της "Μαύρης Θύελλας". Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στην ομάδα και να βοηθάω όμως δεν θέλω πλέον να είμαι στην διοίκηση. Δεν θέλω να πω περισσότερα αυτή τη στιγμή».
Η παραίτηση Γυφτέα έρχεται σε μια στιγμή που το κλίμα είναι βαρύ στις τάξεις της ομάδας, αφού οι απογοητευτικές τελευταίες εμφανίσεις είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια του τίτλου και πιθανότατα και της δεύτερης θέσης του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής.
Προβληματισμός άλλωστε υπάρχει σε όλη την διοίκηση και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην ομάδα...

Να επιστρέψει στις νίκες
με Δόξα Νέας Μανωλάδας

Αγωνιστικά, οι δύο συνεχόμενες ήττες από Παναργειακό και Αχαϊκή έχουν φέρει την "Μαύρη Θύελλα" σε μειονεκτική θέση όσον αφορά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής, αφού ο Παναργειακός βρίσκεται 3 βαθμούς μπροστά και απομένουν μόλις 4 αγωνιστικές για το φινάλε. Ωστόσο, επειδή υπάρχουν ακόμη κάποιες ελπίδες για την 2η θέση, το συγκρότημα του Γκόφα θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες, αρχής γενομένης από τον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με την Δόξα Νέας Μανωλάδας (5 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο). Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο με τον Γκόφα να μην υπολογίζει στον τιμωρημένο Λιόλιο.

Σφυρίζει ο Κωνσταντάκης

Ένας διαιτητής Β' εθνικής, ο Κώστας Κωνσταντάκης από την Αχαΐα θα σφυρίξει το ματς της Κυριακής ανάμεσα στην Καλαμάτα και την Δόξα Νέας Μανωλάδας.  Οι Μεϊντάνας και Οικονόμου, επίσης από την Αχαΐα, θα είναι βοηθοί και παρατηρητής ο Δανούσης από την Αργολίδα.