Σάββατο, 03 Μάιος 2014 07:02

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Να επιστρέψει στις νίκες θέλει αύριο με Δόξα Νέας Μανωλάδας

Γράφτηκε από τον

Δύο συνεχόμενες ήττες η Καλαμάτα είχε να γνωρίσει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος όταν είχε χάσει και τα τρία πρώτα παιχνίδια! Στα τελευταία παιχνίδια με Παναργειακό και Αχαϊκή η Καλαμάτα δεν είχε βαθμολογικό κέρδος και αύριο (Κυριακή 5 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην Δόξα Νέας Μανωλάδας και να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει ακόμη για την κατάκτηση της 2ης θέσης στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής.


Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες στο Δημοτικό Στάδιο με τον Μίλτο Γκόφα να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στον τιμωρημένο Λιόλιο και τον τραυματία Γιάννη Τσόπελα. Ο τραυματισμός του Ριγανά στην προχθεσινή προπόνηση μάλλον δεν θα του στερήσει την συμμετοχή στο αυριανό ματς. Χθες χτύπησε στο χέρι και ο Κώστας Ηλιόπουλος, ωστόσο δεν φάνηκε να είναι κάτι σοβαρό και έτσι θα είναι και αυτός στην αποστολή του αυριανού αγώνα.
Από εκεί και πέρα, να θυμίσουμε ότι ο Παναργειακός είναι τρεις βαθμούς μπροστά, οπότε η Καλαμάτα θέλει το 4 στα 4 στα εναπομείναντα ματς και ταυτόχρονα απώλεια τουλάχιστον 3 βαθμών της ομάδας του Αργους, ώστε να πάρει αυτή την 2η θέση του ομίλου.
Η Καλαμάτα θα παίξει διαδοχικά με Δόξα μέσα, Μεσολόγγι έξω, Πανναυπλιακό μέσα και Σαγέικα έξω. Ο Παναργειακός θα παίξει διαδοχικά με Καραϊσκάκη μέσα, Μεσσηνιακό έξω, Παναρκαδικό μέσα και Ατρόμητο έξω.

Σφυρίζει ο Κωνσταντάκης

Ένας διαιτητής Β' εθνικής, ο Κώστας Κωνσταντάκης από την Αχαΐα θα σφυρίξει το ματς της Κυριακής ανάμεσα στην Καλαμάτα και την Δόξα Νέας Μανωλάδας.  Οι Μεϊντάνας και Οικονόμου, επίσης από την Αχαΐα, θα είναι βοηθοί και παρατηρητής ο Δανούσης από την Αργολίδα.