Τετάρτη, 07 Μάιος 2014 20:35

Φιλική ήττα για την Καλαμάτα (0-2) από την Εθνική Ενόπλων

Γράφτηκε από τον

Φιλική ήττα με σκορ 2-0 από την Εθνική Ενόπλων γνώρισε η Καλαμάτα σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της πόλης.


Το φιλικό αποτέλεσε ένα καλό τεστ για την "Μαύρη Θύελλα" που προετοιμάζεται για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με το Μεσολόγγι για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής. Παράλληλα, ο προπονητής Μίλτος Γκόφας είχε την ευκαιρία να δει και 5 ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες Α' και Β' τοπικής της Μεσσηνίας δίνοντας τους χρόνο συμμετοχής στην διάρκεια του παιχνιδιού. Οι παίκτες που δοκιμάστηκαν ήταν οι Νίκος Κόλλιας (Εράνη), Παντελής Πανταζής (Α.Ο. Φαραί), Διονύσης Γεωργιόπουλος (Δώριο), Νίκος Νικολόπουλος (Βέργα) και Νίκος Δημητρίου (Ασπρόχωμα).
Το 0-1 έγινε στο 25' όταν ο Τσιλιγκίρης εκτέλεσε κόρνερ και ο Δεληζήσης με καρφωτή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα. Στο επόμενο λεπτό από σέντρα του Αργυρόπουλου ο Πασσάς με σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 0-2.
Τον αγώνα διαιτήτευσε Γιώργος Δασκαλόπουλος (διαιτητής Σούπερ Λιγκ) από την ΕΠΣ Κορίνθου με βοηθούς διαιτητές του Αντώνης Καρατζίκα (επίσης Σούπερ Λιγκ), Παναγιώτη Μπαζακούλα και οι δύο από την ΕΠΣ Αθηνών.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ριγανάς, Σοφός, Τριανταφυλλάκης, Καντούτσης, Κωνσταντόπουλος, Μαρτίνος, Καραχάλιος, Μπελεβέτης, Αθανασόπουλος, Πούτσης, Καλατζής. Στο 20' μπήκαν στο παιχνίδι οι Λιόλιος, Σκαρλάτος, Ζαχαρόπουλος, Οντσβόνγκ, Σκόνδρας, Ηλιόπουλος. Στο 41' οι Κωνσταντακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Πανταζής, Κόλλιας, Κουντάνης και στη συνέχεια οι Κακαλής (55'), Τσιρίλο (57'), Κουρούπης (57'), Δημητρίου (60'), Νικολόπουλος (69'), Οδεμισιώτης (69').
ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ: Γιαννακόπουλος (31' Λυμπερόπουλος, 59' Κουρουπάκης), Ρουμπουλάκος (41' Ασωνίτης), Αυλωνίτης (31' Ηρακλής, 56' Σιδηρόπουλος), Τσιλιγκίρης (41' Μπελέρης), Λυκογιάννης (41' Μητροφάνης), Δεληζήσης (41' Μπουγάτσιας), Σταθάκης (41' Θάνος), Αργυρόπουλος (41' Βεστάκης, 65' Κόφας), Αρκούδας (55' Τσιάνος), Πασάς (41' Αργάνης), Σπανός (41' Τζανέτος).