Τετάρτη, 07 Μάιος 2014 20:39

Ο Πάμισος γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Γράφτηκε από τον

Με φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Ανδρούσα γιόρτασε σήμερα ο Πάμισος την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' τοπικής και πλέον ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική που ξεκινούν την προσεχή Κυριακή.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα εκτός έδρας τον Ερμή Κιβερίου και θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να θέσουν τις βάσεις για την άνοδο.  Η σημερινή γιορτή έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης, όπου πριν από την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Αριστείδης Σταθόπουλος έδωσε το κύπελλο του πρωταθλητή στους αρχηγούς της ομάδας Μωράκη, Αντωνίου (ο Ηλιόπουλος απουσίαζε). Ακόμα βραβεύτηκαν 4 πρώην παίκτες του Παμίσου και νυν της Ανδρούσας για την προσφορά τους στην ομάδα.. Ο λόγος για τον προπονητή Κώστα Καλογερόπουλο, τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Γκούνη (αρχηγό της ομάδας), Γιώργο Λάζαρη και τον παράγοντα Κώστα Σταθόπουλο, Ο Πάμισος έδωσε κύπελλο και στην ομάδα της Ανδρούσας που πήγε εξαιρετικά ως νεοφώτιστη στην Α' τοπική και στη συνέχεια οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για μια ώρα.
Για την ιστορία οι Νησιώτες νίκησαν 4-1 χάρη σε τέρματα των Πατσιώτη (2), Μπούνα και Αντωνίου, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Βλαχόπουλος.
Ο Πάμισος ξεκίνησε με τους Ανδρέου, Φιλόπουλο, Μωράκη, Ι. Τρίψα, Χρ. Τρίψα, Κωτσάκη, Αλεβίζο, Αντωνίου, Μανωλόπουλο, Μπούνα, Παντσιώτη. Αγωνίστηκαν και οι Γρηγορόπουλος, Χαρμπίλας, Σταματόπουλος, Ρούτσης, Χριστόπουλος.
Η Ανδρούσα παρατάχθηκε με τους Κοσμά, Κωνσταντόπουλο, Φαράντο, Λάζαρη, Γκούνη, Κρεμμύδα, Κολυβάρη, Μαραγκούλια, Βλαχόπουλο, Θεοδοσόπουλο, Γάλλο. Επαιξαν και οι Καλογερόπουλος, Δ. Χονδρός, Κ. Χονδρός, Παπαβασιλείου, Χαρμπίλας, Μούτσα.
Το διαιτητικό τρίο αποτελείτο από τους Β. Γιαννέτσο, Παναγιωτόπουλο και Καυκά.
Το παρών στη φιέστα έδωσαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος και υποψήφιος δήμαρχος, καθώς και οι επίσης υποψήφιοι δήμαρχοι Δημήτρης Σαμπαζιώτης και Γιώργος Τσώνης. Απονομή έκανε και ο παλαίμαχος παίκτης του Παμίσου Στέφανος Αργυρόπουλος. Την ΕΠΣΜ εκπροσώπησαν ακόμα οι Λιόγας, Πολίτης και Χριστόπουλος.
Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι ο Πάμισος ευχαρίστησε και τον πρώην προπονητή Γιώργο Αργυρόπουλο και το συνεργάτη του κ. Δημητρόπουλο που βοήθησαν και αυτοί ώστε να έρθει η φετινή επιτυχία.
Την εκδήλωση συντόνισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Ρούτσης, ο οποίος ευχήθηκε να πάρει ο Πάμισος την πρώτη θέση και στα μπαράζ που ξεκινούν την Κυριακή.