Δευτέρα, 19 Οκτώβριος 2020 17:55

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 0-1: Σπουδαίο διπλό με γκολ του Κορμπή

Γράφτηκε από τον

Με γκολ σχεδόν στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης, η Α.Ε. Αβίας κατάφερε να φύγει με διπλό από την Πύλο, επικρατώντας χθες του τοπικού Τσικλητήρα με 1-0.

Ο Δ. Κορμπής βρήκε δίχτυα στο 36’ και έδωσε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του, η οποία βοηθάει όχι μόνο ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας, αλλά και βαθμολογικά, αφού προσθέτει τρεις πόντους στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή. Πέρα από το γκολ είχε και άλλες δύο αξιόλογες φάσεις για να σημειώσει και άλλα γκολ, άλλα δεν τις αξιοποίησε.
Ο Τσικλητήρας που παρουσιάστηκε βελτιωμένες σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, έκανε φάσεις, διεκδίκησε το νικηφόρο αποτέλεσμα, όμως οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.
Στο 36’ ο Δ. Κορμπής εκμεταλλεύτηκε τη σύγκρουση αμυντικού και τερματοφύλακα των γηπεδούχων και με ψηλοκρεμαστό σουτ σημείωσε το 0-1. Οι γηπεδούχοι φώναξαν ότι η επαφή με τον τερματοφύλακα ήταν με αντίπαλο του και όχι με συμπαίκτη του και ζήτησαν από τον διαιτητή Πλακογιάννη να δώσει επιθετικό φάουλ. Ο τελευταίος είχε αντίθετη άποψη και έδειξε ότι το γκολ είναι κανονικό. Στο 60’ ο Γεωργουλέας βγήκε τετ-α-τετ με τον Σαρρή και με πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι, χάνοντας καλή ευκαιρία για γκολ. Στο 71’ ο Ζάτσα με σουτ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο κάθετο δοκάρι. Την ίδια κατάληξη είχε στο 72’ σουτ του Γεωργιάδη, ενώ στη διάρκεια του ματς ο Τσικλητήρας έχασε ευκαιρίες για γκολ κυρίως με τους Γεωργιάδη, Πανταζόπουλο, Σούλα.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή ευκαιρία για να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 75’ όμως ο Ε. Τσουλάκος σούταρε άουτ από το κάθετο δοκάρι.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής, Κ. Μέμα, Κ. Καρδάσης, Δ. Κατσιγιάννης, Ν. Μέμα (59’ Ζάκα), Β. Πανταζόπουλος, Σεφεράσι, Ιλιάζι, Σούλα, Γεωργιάδης, Ζίου (59’ Δημόπουλος).
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Χριστόπουλος, Καλογερόπουλος (88 Σινάι), Γεωργίκος, Παπανικολόπουλος, Αποστολίδης, Γ. Καρδάσης, Δ. Τσουλάκος (88’ Μητσέας), Ε. Τσουλάκος, Πολυμενέας, Δ. Κορμπής, Γεωργουλέας (89’ Μπουζαλάς).