Δευτέρα, 19 Οκτώβριος 2020 17:20

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 3-1: Πέτυχε την τρίτη του νίκη (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 3-1: Πέτυχε την τρίτη του νίκη (φωτό)

Την 3η του νίκη σε 5 παιχνίδια, σημείωσε χθες το απόγευμα ο Ακρίτας Κορώνης που κέρδισε εντός έδρας τον Ολυμπιακό Ανάληψης με 3-1.

Οι νικητές κατάφεραν να αξιοποιήσουν τρεις από τους ευκαιρίες που δημιούργησαν στο ματς και να φτάσουν στην επικράτηση. Οι ερυθρόλευκοι, βρέθηκαν στο πρώτο ημίωρο να χάνουν 2-0, αλλά δεν το έβαλαν κάτω κατάφεραν να μειώσουν γρήγορα σε 2-1 και από εκεί και πέρα έκαναν την προσπάθεια τους για να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν δίχτυα για 3η φορά και πήραν το τρίποντο. Σίγουρα αν στη διάθεση του προπονητή Νίκου Γεωργακλή ήταν οι Παπαβασιλόπουλος, Γιαννόπουλος, Μωραγιάννης, Κουκούτσης, Μπούνας, θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα, ενώ στα πρώτα λεπτά του ματς έχασε και τον Τσώνη, ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε.
Στο 21’ από κόρνερ του Σπανού ο Υμεράσι πετάχτηκε στο α’ δοκάρι και με πλασέ πέτυχε το 1-0. Στο 26’ ο Μπίζος έκανε μακρινή μπαλιά με τον Υμεράσι να κινείται στην πορεία της μπάλας και με σουτ μέσα από την περιοχή να νικάει για 2η φορά τον Κατσίποδα και να κάνει έτσι το 2-0.

Στο 36’ ο Δημητρακόπουλος με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και μετά στα δίχτυα και έκανε το 2-1. Στο 85’ ο Κακογιάννης είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως η μπάλα από το σουτ που επιχείρησε, κτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Στο 87’ από σέντρα του Σπανού ο Μουτζούρης κινήθηκε στο α’ δοκάρι και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες φάσεις για γκολ στο πρώτο 45λεπτο ο Σπανός σούταρε για να αποκρούσει ο Κατσίποδας. Επίσης την ίδια κατάληξη είχαν οι προσπάθειες του Μουτζούρη στο β’ ημίχρονο, όταν δύο φορές προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Κατσίποδας απέκρουσε.
Διαιτητής ήταν ο Καρβούνης και βοηθοί διαιτητές η Στ. Τσαούση και ο Βανικιώτης.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σταθάς, Κρητικάκης, Μπίζος, Κουτσουμπός, Παναγιωτόπουλος (67’ Μάραντος), Τσάνι, Σταμάτης (86’ Τέντες), Τσιμικλής, Υμεράσι, Μουτζούρης, Σπανός (91’ Λυμπέρης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Δημητρίου, Δημητρακόπουλος, Κακογιάννης, Κρεμύδας, Τσώνης (17’ Σπύρος), Ξυδιάς, Κοντομανωλόπουλος, Καλογερόπουλος (90’ Χριστόπουλος), Παυλάκος, Θεοδωσόπουλος (74’ Σταματόπουλος).

ΦΩΤΟ: Χρυσοβαλάντη Λευτάκη