Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2020 14:23

ΕΡΑΝΗ – ΜΕΘΩΝΗ 1-0: Με Βλαχόπουλο στο 90’ έμεινε μόνη στην κορυφή (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με γκολ στην εκπνοή του αγώνα, που σημείωσε ο Βλαχόπουλος, η Εράνη επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Μεθώνης και έμεινε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ τοπικής.

Οπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Α.Ε. Μάνης στον Κάμπο, όπου βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις, έτσι και στο χθεσινό, η Φιλιατρινή ομάδα στο 90ό λεπτό κατάφερε να πάρει τη νίκη. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, πέτυχε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Κώστας Βλαχόπουλος, ο οποίος αξιοποίησε την πάσα του Παπαθεοδώρου και με πλασέ από τη μικρή περιοχή την έστειλε στα δίχτυα.

Γενικά η Εράνη ήταν αρκετά καλή στο χθεσινό ματς είχε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει γκολ πιο νωρίς και να φτάσει σε μια άνετη νίκη. Στο 12’ ο Σπυρόπουλος “έκοψε” την μπάλα στο Βλαχόπουλο, αυτός με σουτ την έστειλε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά κτύπησε στο σώμα του Μίντζηρα και κατέληξε κόρνερ. Στο 22’ ο Παπαθεοδώρου έφτασε στην αντίπαλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Πέππα, ο οποίος με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα να φύγει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία γα γκολ. Στο 70’ κάθετη πάσα Πέππα ο Παπαθεοδώρου βγήκε μόνος απέναντι στον Μίντζηρα, έκανε το σουτ και ο τελευταίος απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 82’ ο Χαραλαμπόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Μίντζηρα και με σουτ προσπάθησε να σκοράρει, όμως έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Από την άλλη η Μεθώνη, που παρατάχθηκε με απουσίες βασικών παικτών της Τρυφωνόπουλος, Καγιαννάς (τραυματίες), Μπάμπαλης και Αθ. Σταματελόπουλος στάθηκε αξιοπρεπώς και διεκδίκησε μέχρι τέλος ένα θετικό αποτέλεσμα. Στη διάρκεια του ματς είχε και τρεις καλές φάσεις για να σκοράρει με τους Τσατά (2) και Ζόμπολο, όμως δεν ήταν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια.

Διαιτητής ήταν ο Γκούμας και βοηθοί διαιτητές οι Τσοπανάκης, Κασκάνης.

ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Γεωργιόπουλος, Νικολακόπουλος, Γκότσης, Λαμπρόπουλος, Κώτσος, Παπαθεοδώρου, Πέππας, Α. Χρονόπουλος (53’ Ν. Χρονόπουλος), Βλαχόπουλος (93’ Μητρόπουλος), Σπυρόπουλος (57’ Χαραλαμπόπουλος).

ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Ζόμπολος (90’ Τσέλιος), Θ. Σταματελόπουλος, Μπούρδος, Κουτίβας, Σαμπάνι, Πεΐδης, Τσατάς, Τομαράς, Παυλόγιαννης, Τσάνε (68’ Παπαδημητρίου).

ΦΩΤΟ: Αναστασία - Χαρά Γεωργακοπούλου