Τετάρτη, 28 Οκτώβριος 2020 15:54

ΜΕΘΩΝΗ: Ενίσχυση στα μετόπισθεν με Σπύρο Δασκαλάκη

Γράφτηκε από τον
ΜΕΘΩΝΗ: Ενίσχυση στα μετόπισθεν με Σπύρο Δασκαλάκη

Σημαντική ενίσχυση στο μεσοαμυντικό κομμάτι για την Μεθώνη που απέκτησε χθες τον Σπύρο Δασκαλάκη...

Ο 37χρονος αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Καλαμάτας και οι "βυσσινί" κινήθηκαν αστραπιαία και κατάφερα να τον κάνουν δικό τους. Η ανακοίνωση του ΑΟΜ αναφέρει:

"Ο Αθλητικός Όμιλος Μεθώνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον πολύπειρο αμυντικό Σπύρο Δασκαλάκη που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Καλαμάτας.
Η οικογένεια της Μεθώνης τον καλωσορίζει στις τάξεις της και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν!". Ο Δασκαλάκης εκτός από τον Απόλλωνα, έχει αγωνιστεί στο Μεσσηνιακό, τον Πάμισο, την Κυπαρισσία, την Ανδρούσα, τον Τέλλο Αγρα και άλλες ομάδες και με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει αισθητά την ομάδα του Βασίλη Κοσυφολόγου στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής. Ο ΑΟΜ προέρχεται από την ήττα στα Φιλιατρά από την Εράνη με 1-0, μια ήττα που ήρθε με γκολ στο 90'! Η Μεθώνη μετά την 6η αγωνιστική βρίσκεται στην 8η θέση με 7 βαθμούς, μαζί με την Μάνη και τον Ολυμπιακό Ανάληψης. Το προσεχές Σαββατοκύριακο οι "βυσσινί" δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, μιας και θα κάνουν το ρεπό τους.