Σάββατο, 21 Νοέμβριος 2020 12:55

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: “Ολες οι ομάδες θα έχουν τραυματισμούς”, εκτιμά ο Τάκης Δρούγας

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: “Ολες οι ομάδες θα έχουν τραυματισμούς”, εκτιμά ο Τάκης Δρούγας

Μακριά από τα γήπεδα είναι αυτό τον καιρό ο Τάκης Δρούγας, όπως και όλοι οι συνάδελφοί του, καθώς εκτός από τους αγώνες, έχουν σταματήσει και οι προπονήσεις.

Ο τεχνικός της Α.Ε. Μάνης σχολιάζοντας στην ‘Ε” την καραντίνα λέει ότι: “Είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε. Προέχει η υγεία και το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσουμε. Πιστεύω όμως ότι από Γενάρη και μετά θα έχουμε πρωτάθλημα. Ευελπιστώ να αρχίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται”. Η επιστροφή στη δράση πάντως δεν θα είναι εύκολη, καθώς όπως λέει ο Τάκης Δρούγας “Ολες οι ομάδες θα έχουν τραυματισμούς ύστερα από τόσο μεγάλη διακοπή. Θα πρέπει λοιπόν να γίνει διαχείριση από τους προπονητές, ώστε να μπορέσουμε να επαναφέρουμε τους παίκτες σε καλή κατάσταση. Βέβαια αν καθυστερήσουμε να ξεκινήσουμε, θα πρέπει να γίνονται παιχνίδια και Τετάρτη. Και είναι πολύ δύσκολο για τους ερασιτέχνες παίκτες να παίζουν τρεις φορές την εβδομάδα”

“Θα έρθουν και τα αποτελέσματα

Δύο νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες είναι ο απολογισμός της Α.Ε. Μάνης στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής Ο Τάκης Δρούγας ερωτηθείς για τη βαθμολογική συγκομιδή στο ξεκίνημα τονίζει ότι: “Βγάλαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με Θουρία, Αγρα, Κυπαρισσία, Εράνη, Κορώνη. Ερχεται ένα βατό πρόγραμμα με μικρομεσαίες ομάδες και πιστεύω ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει ευκαιρίες. Θα με στεναχωρούσε αν δεν παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Στα ματς με Αγρα, Εράνη, είχαμε 25 τελικές, ενώ με την Κυπαρισσία παίξαμε καλά και θα έπρεπε να έχουμε πάρει αποτέλεσμα. Εχουμε 6 δοκάρια στο πρωτάθλημα. Θα μπορούσαμε να έχουμε 6 βαθμούς ακόμα”.

Κερδίζει τις εντυπώσεις

Η Α.Ε. Μάνης μπορεί να βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας (μαζί με τη Μεθώνη), αλλά έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το ποδόσφαιρο που παίζει. Ο Τάκης Δρούγας δεν κρύβει την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι κατά πολλούς η ομάδα του αποδίδει όμορφο θέαμα. “Από το καλοκαίρι κάναμε ένα σχεδιασμό ώστε να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, όπως και πέρυσι. Η φιλοσοφία μου είναι να παίζουμε επιθετικά και να βγάζουμε αυτοματισμούς αγωνιστικό χώρο. Εχουμε δείξει ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτό με ευχαριστεί. Από την άλλη μου αφήνει μια πικρία ότι οι καλές εμφανίσεις δεν ανταμείβονται πάντα με αποτελέσματα”.