Δευτέρα, 16 Ιούνιος 2014 07:45

Ράλλης και Κούγιας συμφωνούν να πάει η Καλαμάτα στη Β' εθνική μέσω... Παναχαϊκής, όμως φοβούνται τις αντιδράσεις του κόσμου

Γράφτηκε από τον

Νέα συνάντηση, ξανά στην Κόρινθο, είχαν αργά χθες το βράδυ ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Ράλλης με τον ιδιοκτήτη της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια.


Οι δύο νομικοί συζήτησαν ξανά - η πρώτη τους συνάντηση είχε γίνει την Πέμπτη - το ενδεχόμενο συνεργασίας, με τον Κούγια να εκφράζει και πάλι την πρόθεση του να ασχοληθεί με την "Μαύρη Θύελλα".
Η πρόταση του πλέον είναι ξεκάθαρη. Όπως είπε στον Ράλλη, μπορεί η Καλαμάτα να παίξει τη νέα σεζόν στη Β' εθνική με τον αριθμό μητρώου και το ΑΦΜ της Παναχαϊκής! Η ομάδα θα λέγεται Καλαμάτα, θα έχει έδρα την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, θα έχει το σήμα της "Μαύρης Θύελλας" και φυσικά θα φορά ασπρόμαυρα…
Ο Ράλλης συμφωνεί με την παραπάνω πρόταση, ωστόσο οι ενδοιασμοί του έχουν να κάνουν με το πως θα δει η πόλη το όλο εγχείρημα.
Ο πρόεδρος της Μεσσηνιακής ομάδας μάλιστα πληροφορήθηκε ότι παλαίμαχοι και οργανωμένοι έχουν ενστάσεις (που δεν έχουν εκφραστεί επίσημα), κάτι που ανέφερε και στον Κούγια.
Ο τελευταίος του είπε ότι θέλει να έρθει στην Καλαμάτα για να κάνει μια προσπάθεια, όχι όμως για να διχάσει τον κόσμο. Για αυτό θέλει και αυτός να γνωρίζει ποιο είναι το κλίμα, πριν πάρει την τελική του απόφαση.
Με δύο λόγια λοιπόν, Ράλλης και Κούγιας συμφωνούν να συνεργαστούν με σκοπό να πάει η Καλαμάτα άμεσα στην Β' εθνική μέσω… Παναχαϊκής, ωστόσο δεν βιάζονται να αποφασίσουν μόνοι τους αλλά περιμένουν τις αντιδράσεις παραγόντων, φιλάθλων και οργανωμένων οπαδών της "Μαύρης Θύελλας"….