Σάββατο, 24 Απρίλιος 2021 10:27

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για το διπλό στην Καλλιθέα

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για το διπλό στην Καλλιθέα

Η 7η στροφή στην κούρσα της Football League διεξάγεται σήμερα, Σάββατο και το εντυπωσιακό είναι ότι οι τέσσερις πρώτες ομάδες στο νότιο όμιλο παίζουν μεταξύ τους!

Ο πρωτοπόρος Ιάλυσος υποδέχεται την τρίτη Ρόδο στο τοπικό ντέρμπι, ενώ η δεύτερη Καλαμάτα θα φιλοξενηθεί από την τέταρτη Καλλιθέα (3 μ.μ.)
Η “Μαύρη Θύελλα” μετά την ισοπαλία με τη Νίκη Βόλου, θέλει να πανηγυρίσει τη νίκη στο “Ελ Πάσο” που θα τη φέρει ξανά στην κορυφή, αν ο Ιάλυσος δεν νικήσει την αήττητη Ρόδο.
Οπως και να ‘χει, το διπλό είναι το ζητούμενο για την Καλαμάτα, η οποία διατηρεί το αήττητο και το μηδέν στο πρωτάθλημα και θα βρει απέναντι της μια ομάδα, που δεν έχει νικήσει στο γήπεδό της. Επιπλέον προέρχεται από γκάφα ολκής στο ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη, αφού χρησιμοποίησε παίκτη, που δεν ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα και πιθανότατα θα χάσει το ματς στα χαρτιά.
Η “Μαύρη Θύελλα” εκτός έδρας έχει κερδίσει στον Ασπρόπυργο και έχει αναδειχθεί ισόπαλη με τη Σαντορίνη στη Νάξο και τη Ρόδο. Σε όλα τα παιχνίδια της μέχρι σήμερα έχει δείξει αμυντική σταθερότητα, αλλά επιθετικά δυσκολεύεται, μετρώντας τρεις “λευκές” ισοπαλίες. Για να έρθει λοιπόν σήμερα η τέταρτη νίκη και δεύτερη εκτός έδρας, θα πρέπει να δείξει καλύτερο πρόσωπο στο δημιουργικό κομμάτι.

Η αποστολή και η πιθανή 11άδα

Χωρίς προβλήματα αναχώρησε για την Αθήνα η Καλαμάτα. Ο Νίκος Αναστόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή 25 παίκτες, αφήνοντας εκτός μόνο τον νεαρό τερματοφύλακα Καραχάλιο. Αναλυτικά η αποστολή:
Αραμπατζής, Ταΐρης, Καπούταγλης (τερματοφύλακες), Παναγιώτου, Μαβινγκά, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Σαλίνες, Ευαγγέλου, Τσελεπίδης, Γκαλίτσιος (αμυντικοί), Ζαχαρόπουλος, Τριανταφυλλάκης, Παπατόλιος, Παυλίδης, Σουμπίνιο, Αναστασόπουλος, Νατσιόπουλος, Καρούτης (μέσοι), Αλεξόπουλος, Κέρι, Ηλιόπουλος, Μπουσμπίμα, Μαρκόφσκι, Φελίπε. (επιθετικοί). Ο Ταΐρης, αναμένεται να είναι για 7ο σερί ματς κάτω από τα γκολπόστ και στην άμυνα προβάδισμα έχουν οι Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Στον άξονα οι Αναστασόπουλος, Παυλίδης, Σουμπίνιο και τριάδα στην επίθεση οι Κέρι, Μπουσμπίμπα και Μαρκόφσκι.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Football League:

Σάββατο, 3 μ.μ.

Αιγάλεω-Αστέρας Βλαχιώτη: Ανδριανός, Κακαφώνης (Αχαΐας), Βιτζεντζάτος (Ανατ. Αττικής), 4ος Πουλόπουλος (Πειραιά)
Ιάλυσος- Ρόδος: Ντάουλας, Πλακάς, Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), 4ος Κακουλίδης (Θράκης)
Καλλιθέα-Καλαμάτα: Πολυχρόνης (Πιερίας), Φίλος (Βοιωτίας), Αρμάκολας (Κυκλάδων), 4ος Τσαμούρης (Πειραιά)
Επισκοπή- Σαντορίνη: Κατόπης (Σάμου), Μαυρωντωνάκης (Ηρακλείου), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου), 4ος Κρασαγάκης (Ηρακλείου)
Ασπρόπυργος – Νίκη Βόλου αναβλήθηκε

Η βαθμολογία
(σε 6 αγωνιστικές)
1. Ιάλυσος 13
2. Καλαμάτα 12
3. Ρόδος 10
4. Καλλιθέα 9
5. Επισκοπή 8
6. Σαντορίνη 7
7. Αιγάλεω 6
8. Αστέρας Βλαχιώτη 5
9. Νίκη Βόλου 4
-. Ασπρόπυργος 4