Παρασκευή, 30 Απρίλιος 2021 11:34

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Σε απόσταση βολής από τη... 2η θέση – Μόνο νίκες μετά την επανέναρξη!

Γράφτηκε από τον

Πορεία πρωταθλητισμού κάνει ο Α.Ο. Διαβολιτσίου μετά την επανέναρξη της Γ’ εθνικής.

Διπλό στη Ζάκυνθο με Τσιλιβή, διπλό στη Γαστούνη με Αίαντα και ενδιάμεσα νίκη στο “Καπετάν Βασίλης” με τη Βάρδα. Τα τρίποντα κόντρα στις ομάδες της Ηλείας ήρθαν μάλιστα με ανατροπή!
Ετσι το Διαβολίτσι, που ήταν η μοναδική ομάδα του 9ου ομίλου που δεν είχε βαθμό στην επανεκκίνηση της κατηγορίας, έφθασε τους 9 και ισοβαθμεί στην 6η θέση με τον Παμισο, την Αχαϊκή και τον Εθνικό Σκουλικάδου, τον οποίο θα υποδεχτεί την Τετάρτη του Πάσχα σε εξ αναβολής ματς.
Με νέα νίκη ο ΑΟΔ θα περάσει Ναυπακτιακό Αστέρα, Αίαντα Γαστούνης, Παναιγιάλειο που έχουν από 11 βαθμούς και θα βρεθεί μόνος στη δεύτερη θέση και μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Ζάκυνθο!
Στον 9ο όμιλο ως γνωστόν θα υποβιβαστούν οι πέντε τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα και ως εκ τούτου για να μείνεις στην κατηγορία, θα πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό, με δεδομένο ότι λόγω της πανδημίας δεν θα διεξαχθεί δεύτερος γύρος!
Το Διαβολίτσι με τις τρεις συνεχόμενες νίκες έχει θέσει τις βάσεις για την παραμονή. Το διπλό στη Γαστούνη του δίνει παράλληλα και ψυχολογική ώθηση λόγω των συνθηκών που είχαν διαμορφωθεί.
Διότι η μεσσηνιακή ομάδα αγωνίστηκε με πολλές απουσίες και κόντρα σ’ έναν αντίπαλο, που με νίκη θα ανέβαινε στην... κορυφή. Παρ’ όλα αυτά έδειξε χαρακτήρα, δεν πτοήθηκε ούτε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου και γύρισε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο με Μουλιάτο και Τσουλάκο.
Το έκανε μάλιστα σε διάστημα τριών λεπτών (75’, 77’) δείχνοντας αγωνιστικά και ψυχικά αποθέματα.

Την Τετάρτη το εξ αναβολής ματς με Εθνικό Σκουλικάδου

Η προσοχή στο Διαβολίτσι στρέφεται πλέον στο εξ αναβολής εντός έδρας ματς της 4ης αγωνιστικής με τον Εθνικό Σκουλικάδου, που έχει οριστεί για την Τετάρτη του Πάσχα. Η νεοφώτιστη ομάδα της Ζακύνθου ηττήθηκε προχθές με 1-0 από το Διαγόρα Βραχνέικων σε παιχνίδι που εκκρεμούσε για την 3η αγωνιστική και έμεινε στους 9 βαθμούς, στους οποίους βρίσκεται η ζώνη του υποβιβασμού.
Ο Διαγόρας Βραχνέικων έχει 7 βαθμούς και χαμηλότερα είναι η Θύελλα Πατρών με 5, ο Παλληξουριακός με 4 βαθμούς και η Αχαϊκή με 2 βαθμούς.