Πέμπτη, 26 Ιούνιος 2014 20:10

Ετοιμη η νέα διοίκηση στον Πάμισο

Γράφτηκε από τον

 

Θέμα ημερών είναι να ανακοινωθεί η νέα διοίκηση στον Πάμισο, καθώς ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Πετρουλάκης πήρε εξουσιοδότηση στη χθεσινή γενική συνέλευση να κάνει επαφές με άτομα που έχουν εκφράσει επιθυμία να εισέλθουν στο συμβούλιο και να επιλέξει ο ίδιος τους συνεργάτες του.


Ηδη όπως έχουμε γράψει στη νέα διοίκηση θα βρίσκεται ο Γιώργος Οικονομόπουλος, πρώην εκδότης της "Επικαιρότητας", ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Πετρουλάκη θα βοηθήσει οικονομικά τους Νησιώτες  Ακόμα στο 11μελές συμβούλιο θα εισέλθει και ο επιχειρηματίας Νίκος Γιαννόπουλος, ενώ συνεχίζουν  όλα σχεδόν τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης. Με άλλα λόγια η σύνθεση είναι έτοιμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ανακοινωθούν οι θέσεις ώστε από Δευτέρα να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για το νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής. Βασικό μέλημα είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός των παικτών, ενώ για την τεχνική ηγεσία τον πρώτο λόγο έχουν οι Σπύρος Τσίκινης και Νίκος Γεωργακλής που τελείωσαν τη σεζόν και θα συζητήσουν για την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Οσον αφορά τη γενική συνέλευση, αυτή φιλοξενήθηκε στο Ideal στο Πάρκο Μεσσήνης και προέδρευσε ο Αποστόλης Κοσμάς. Κατά τη διάρκειά της  έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, αλλά και ο απολογισμός της ακαδημίας του Παμίσου, η οποία τη νέα περίοδο θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής ως Ακαδημία Παμίσου και όχι ως Αμφιθέα που ονομαζόταν μέχρι σήμερα.
Ενα από τα θέματα που συζητήθηκαν είναι ένα παλιό πρόστιμο που υπάρχει στο σύλλογο και αποτελεί βραχνά, καθώς πρέπει να πληρωθεί.